سلام عزیزای دلم .یه ماه بود پاشنه های پام درد داشتم پریروز عکس گرفتم نشون دکتر دادم گفت هر دو پات خار پاشنه داره قرص سلوکسیب داد و پماد نوکس پاشنه ژله ای از داروخانه گرفتم کفش طبی گرفتم درمان دیگه ای سراغ دارین انجام بدم که زود خوب بشم وبه عمل کشیده نشه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
تو خونه کفش بپوش که گفیش نرم باشه پاتو زیاد تو اب نزن بعدم شبها با روغن زیتون ماساژ بده پاشنه پاتو بعدم بکن تو جوراب درد میگیره اولش اما فرداش میبینی بهتر میشه دردش البتا من خودم نظرم اینه چیزی به اسم خار پاشنه وجود نداره چون از علایم کمکاری تیرویید درد پاشنه پا هست
تو خونه کفش بپوش که گفیش نرم باشه پاتو زیاد تو اب نزن بعدم با روغن زیتون ماساژ بده پاشنه پاتو بعدم ب ...
واقعا ؟ من خودم كم كاري تيروييد دارم رفتم مسافرت خيليم راه رفتم صبحها هم قرصم رو هر روز يه جوري ميشد كه نميشد بخورم ..خلاصه پام داشت از درد پاشنههاش جدا ميشدن ولي نميدونستم واسه تيرويده