2777
2789

؟؟

از من دیه بگیر ولی تعلیقم نکن نی نی یار  هروق دیدی بحث کردیمو جوابتو ندادم بفهم حیف دونسم انگشتای نازم واسه توعه 🐮 تایپ کنن    

رفتم باهاش بیرون و نمیدونستم دیگ قرار نیس اون جوری ببینمش..برا امضام دعا کنین

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخرین باری که باش قهر کردم

بعدش دیگه فرصت نشد اشتی کنم

۲ ساعت بعد قشنگ مرد...من موندم ک قهری که نمیدونستم چطور باید به اشتی برسونمش

خیلی حس بدیه💔

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     

اخرین باری که خواهرزادم زنگ زد گفت وقتی برگشت میاد پیشم یه چیزی تو دلشه باید بهم بگه... رفت و دیگه برنگشت😔

دخترم😍عشق همیشگی من💕تو بزرگ‌ترین بهانه‌ی زندگی من و بابا هستی😍😍 ۱۸ اذر ۱۴۰۲❤ 

بغلش کردم و نمیدونستم ک اخرین باره ک بغلش میکنم الان سالها میگذره و من هنوزم تو حسرت دیدنشم و واقعا ب این فکر میکنم ک چرا اخرینار ندونستم ک اخرین باره کااش میدونستم ک اخرین باره محمکم ترش بغلش میکردم و محکم تر میبوسیدمش موهاشو بیشتر بو میکردم سالهاست تو حسرت دیدن چشاش میسوزم اشکام سرازیر میشه هر وقت خاطره ها رو مرور میکنم قلبم درد میگیره 💔

حتی اگر دنیا گلستان شود فرقی ندارد،از ما چیزی دزدیده شد به نامِ جوانی.                                                                              گاه موسیقی تنها راهِ رفتن است،بی آنکه خانه راترک کنی..       می خندید و در نگاهش غمی می رقصید..                                 یادم نمیکنی و ز یادم‌ نمیروی یادت بخیر..                            کاربر قدیمی هستم و تعلیق شدم.                                           کاربری دست دونفره خانوم مارپل

اخرین روزی که توی محل کار سابقم بودم نمیدونستم اخرین روزه ، درسته رفته بودم واسه خداحافظی و شیرینی انتقالیمو دادم ولی باز میدونستم باید بیام و ادامه کارام رو برسم ولی من دیگه نرفتم و یکی دیگه باقیکارها و تصفیه حساب رو انجام داد ... و چقدر خوشحالم و چقدر حالم الان خوبه ... و چقدر خوشحالم که از اونجا رفتم هرچند واسه اخرین روز اونجا ۷ ماه تلاش کردم ولی لحظه شماری میکردم واسه اون اخرین روز هرچند خیلی اونجوری که توی ذهنم بود در واقعیت باحال نشد ولی بازم خوب بود ..

بر خلاف تاپیکت اخرین روز من روز خوشحالی بود ...