2777
2789

برام واقعا مهم نیستش هرجوری میخاد باشه اما برام سوال شده واقعا! 

مثلا وقتی میاد خونمون خیلی شوخ و خوش برخورد و مهربونه رابطمون خوبه ینی،یا وقتی میریم خونه ی اون یکی خالم میگه میخنده محل میده شوخی میکنه و همه چی خوب.

اما مثلا وقتی جمعیت زیاد میشه ینی وقتی خونه مادربزرگ جمعیم بقیه دختر خاله و پسرخاله ها جمع میشن این دیگ از خودش بیخود میشه هی تیکه میندازه بی محلی میکنه اصلا یجوری برخورد میکنه انگار ارث نداشته ی باباشو من خوردم

هوفففف واقعا چقد بدم میاد از اینجور رفتارا

تصمیم گرفتم دیگ حتا تو خونمونم بش محل ندم دوروعه

کاربری دست مهسا و الهه است🌿🫶🏻برای حس شیشم درخواست دوستی ندید جواب نمیدم

شاید ترشیده س عقده ای شده

Mσσɳ🌝آیدا در زبان ترکی : درون ماه، مثل ماه. آیدا در زبان فارسی : شاد و خوشحال. آیدا در زبان آلمانی : فرشته.🧚🏻‍♀️✨متاهل و متعهد💞💍||رُک هستم|| از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا💎کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست اون فقط یک انسانه با عقیده ی دیگه🙃مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد حتما میزارم.

ترشیده یعنی چی

خواهرم هروقت نصیحتش میکنم بهم میگه نخود خانوم😐😐😐 چند وقت پیش هم بهم گفت همون موقع اومدم تو سایت ی نظر دادم ی کاربر گفت تو چی میگی نخود خانوم 😮 فک کنم دلیلی داره😁 اینم داستان اسم من 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضی آدما این جوری هستن 

خیلی تحویلش نگیری درست میشه 

خواهرم هروقت نصیحتش میکنم بهم میگه نخود خانوم😐😐😐 چند وقت پیش هم بهم گفت همون موقع اومدم تو سایت ی نظر دادم ی کاربر گفت تو چی میگی نخود خانوم 😮 فک کنم دلیلی داره😁 اینم داستان اسم من 

از این کلمه برای همجنس خودتون استفاده نکنید🌹

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

ترشیده چیه😐😐

نخیر ازدواج کرده 

بعدشما اونایی ک ازدواج نکردن عقده ای نیستن

کاربری دست مهسا و الهه است🌿🫶🏻برای حس شیشم درخواست دوستی ندید جواب نمیدم

ترشیده چیه😐😐 نخیر ازدواج کرده  بعدشما اونایی ک ازدواج نکردن عقده ای نیستن

نه عزیزم منظوری نداشتم. ببخشید 

Mσσɳ🌝آیدا در زبان ترکی : درون ماه، مثل ماه. آیدا در زبان فارسی : شاد و خوشحال. آیدا در زبان آلمانی : فرشته.🧚🏻‍♀️✨متاهل و متعهد💞💍||رُک هستم|| از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا💎کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست اون فقط یک انسانه با عقیده ی دیگه🙃مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد حتما میزارم.