2777
2789
عنوان

این کار گناهه؟

183 بازدید | 13 پست

من دلم میخواد به یه نیازمند کمک کنم ، از کمیته فرزند معنوی گرفتم ، ماهی مثلا مبلغ در حد توانم حالا هر چقدر شد بهشون کمک بکنم .

همسرم هم بهش گفته بودم میخوام هر برج پول بزارم کنار واسه کمک به کسی مخالفت نکرد 

ولی نگفتم فرزند معنوی میخوام بگیرم 

اون خودش از طرف خودش به خیریه ها کمک می‌کنه و از طرف من نه. 

حالا من از پس اندازی که جمع میکنم این پول رو بخشش کنم ، اگه بهش نگم و کمک کنم ، حرومه؟

مادر و پدرم کلی دعوام کردن 😞😞 که چرا این کارو کردی بی اجازه شوهرت داری قبول میکنید هر برج پول بدی ، مگه سر گنج نشستی و فلان ، من خونه دارم و درآمدی هم ندارم 

خلاصه گفتن اون خبر نداره کارت عین گناه و جهنمه به جای ثواب ، به نظرتون گناهه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرتون باید در جریان این فرزند معنوی باشه

فقط بهش گفتم پول میزارم کنار برای کمک نگفتم به سرپرستی گرفتم ، 

ولی گفتم پول بزارم کنار مخالفت نکرد 

حالا عذاب وجدان گرفتم از حرفای پدر و مادرم 🥲

ادم بخواد یه کار خیر هم بکنه پشیمون میکنن ادمو

فقط بهش گفتم پول میزارم کنار برای کمک نگفتم به سرپرستی گرفتم ،  ولی گفتم پول بزارم کنار مخالفت ...

وقتی مخالفتی نداره خب بهش بگو 

چون منبع درامد نداری همسرت باید راضی باشه وگرنه ن تنها کارت قبول نیست بلکه گناه هم هست 

سلام 🙃🦚
به شوهرت بگو حالا اسمش فرق میکنه وگرنه همون کمک کرده دیگه. و دیگه به پدر و مادرت هر چیزی رو نگو

خونم بود مادرم ، کارشناس کمیته زنگ زد ، فهمید

کلی دعوام کردن که سر گنج نشستی مگه تو خونه دار نیستی ، پولت کجا بود 

اگه خیلی زنی به شوهرت کمک کن که داره قسط میده🥲 

یعنی واقعا حتما باید پولدار بود تا کمک کرد ؟ من وسع مالیم کمه ولی در حد خودم دلم خواست کمک کنم حالا عذاب وجدان گرفتم 

خونم بود مادرم ، کارشناس کمیته زنگ زد ، فهمید کلی دعوام کردن که سر گنج نشستی مگه تو خونه دار نیستی ...

بهشون گوش نده

اگه اینکار حس خوبی بهت میده انجامش بده

نرفتی که داروندارتو ببخشی و فرش زیر پاتو بفروشی که.

یه مبلغی که در توانته کمک میکنی

والا چرا مردم اینطوری میکنن؟ بجای تشویق سرزنش میکنن!

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.

همسرت اون پول رو میده به خودت

هرطور دوست داری میتونی خرج کنی

بعدم یه بار بهش گفتی میخوای بدی به نیازمند،پس جزییاتش دیگه مهم نیست

مادرت افکارش قدیمیه و مربوط به زندگی خودش،شما زندگیت مستقله کاری که فکر میکنی درسته انجام بده