وقتی به هدفم رسیدم این آهنگو با صدای خودم استوری میکنم 😎امشب دلم میخواد تا فردا مِی بنوشم من ،زیباترین جامه هایم را بپوشم من😊😍با شوق بی حد باغچه هایمان را صفا دادم 💃امشب تا میشد گل توی گلدون جا دادم ،بعد از جدایی ها، آن بیوفایی هااااا فرداااا تو می آییییی تو می آییییی😍😍😍😍😍😍😍از خونه ما ناامیدی ها سفر کردهههه😍😭گویا دعاهایِ منِ خسته اثر کرده😭😭من لحظه هارا میشارم تا رسد فرداآن لحظه های خوب در آغوش گرفتن را بعد از گسستن ها آن دلشکستن هااا فردا تو می آیی😍😍😍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه ورم که رفته رفته داره کمتر میشه.بعد از ۴۰ روز خیلی کمترشد.
من غیراز ورم مشکل اصلیم اینه لب پایینم موقع خندیدن کج میشه این برام ازاردهندس دکترم میگ طبیعیه ولی الان3 هفته شده اما همچنان سنگین و کج میشه خیلی نگرانم
من کجی لب رو فقط روز اول داشتم بعد رفع شد.ولی خب از خیلیا شنیدم این مشکلو داشتن.یکی دو هفته صبر کنین ...
انشالله ک رفع بشه برای منم خیلی نگرانم، راستی گلم الان غبغبتوپ با گردنتون باهم یه چشمن؟؟ من غبغبم و گردنم باهم خیلی متفاوتن نمیدونم بعدا چن ماه یاهم اوکی میشن یااصلا ب همین شکل میمونه