اگه اولاد قبل پدر مادر فوت کنه پدر مادر از ارثیه فرزند سهم میبرن ولی بچه ش دیگه سهمی از پدر مادرش نمیبره یعنی اگه پدر قبل پدر بزرگ فوت کنه به نوه ارثی نمیرسه
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
والله منم اطرافم دیدم خیلی ها فوت شدن بچه ها سهم بردن پدر مادر هم زنده بودن سهم بردن ندیدم اصلا کسی ...
خب حتما اونا زن طلب مهریه نکرده
ولی خب اول قرض و دین مرده رو میدن ک مهریه هم جزوشه بعد تقسیم میشه، اگه مهریه از اموال بیشتر باشه ک کل اموال میره ب مهریه اگه کمتر باشه مهریه رو میدن بعد بقیه شو تقسیم میکنن
من نصف ملکی بنامهمه که از مهریم بیشتره میگن دادگاه میگه همون مهرت
دارای خانم مال خود خانما دارای آقا حساب نمیشه که همون بشه مهریه 😐
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
البته تا وقتیکه زن و بچش باشن به خانوادش چیزی نمیرسه تقریبا همش میره برا بچش و اینکه فک کنم ...
عزیزم پدر مادرش زنده باشن سهم میبرن
ببین عزیزم یه سهم پدر مادر میبره یه سهم همسر بقیه فرزندان اینجوری نیست همه چیز رو بیارن فقط به عنوان ...
ازاموال اول بدهی که درزمان حیات به عهده متوفی بوده داده میشه مثل چک وسفته ومهریه ام چون عندالمطالبه است بدهی زمان حیاته پس اولویت داره بعدازکسر بدهی ومهریه (حتی اگرزن زودترازشوهرمرده باشه مهریه به وراث زن میرسه اگرفرزندداشت فرزندش درغیراینصورت پدرومادرخواهروبرادرزن و...)بعداگه چیزی مونداگرمادروهمسرمتوفی زنده باشن سهم اوناداده میشه الباقی اموال به فرزندان میرسه البته اگرفرزندنداشت به وراث دیگه مثل خواهروبرادرو...