2777
2789

کسی خبر داره؟؟

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

اموزگاری که یه عمر طول دادن تا بزارن امیدوارم اینو زود بزارن،چشم انتظار نمونین

خودشون تو دفترچه زدن ۲۶ مرداد.گفتن میخوان مصاحبه و... زود انجام شه برسن به اول مهر.شمام تاریخ نتایج اعلام کرده بودن تو دفترچه؟قبول شدی؟مصاحبش خیلی سخته؟؟

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اموزگاری که یه عمر طول دادن تا بزارن امیدوارم اینو زود بزارن،چشم انتظار نمونین

آموزگاری جواب مصاحبه و گزینش اومده؟

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
آموزگاری جواب مصاحبه و گزینش اومده؟

شما قبول شدی؟چطور بود مصاحبه و گزینش؟؟

منم  دبیری شرکت کردم شما چه رشته ای بودید چه شهری

من دبیر علوم تجربی و شیمی بودم.اصفهانم.شما چی؟به نظرتون فردا اعلام میکنن؟کاش بتونم برا پرورشی شرکت کنم یعنی رشتمو بخوان

من دبیر علوم تجربی و شیمی بودم.اصفهانم.شما چی؟به نظرتون فردا اعلام میکنن؟کاش بتونم برا پرورشی شرکت ک ...

نه برای پرورشی نمیگیرن مارو من فیزیک تهران ،ولی به خبر خوندم نوشته بود اواخر مرداد ماه جواب میاد یعنی امکانش زیاده که فردا جوابا نیاد ولی تا آخر مرداد حتما میاد

لطفا برای حاجت خودم و خودت یه صلوات بفرست مرسی نازنین
نه برای پرورشی نمیگیرن مارو من فیزیک تهران ،ولی به خبر خوندم نوشته بود اواخر مرداد ماه جواب میاد یعن ...

ای بابا خودشون گفتن تمام رشته ها میتونن شرکت کنن.هر دفعه یه چیزی میگن

خودشون تو دفترچه زدن ۲۶ مرداد.گفتن میخوان مصاحبه و... زود انجام شه برسن به اول مهر.شمام تاریخ نتایج ...

نه من امتیازمم خوب بود ولی شهر ما بیشتر بود حد نصابش

۱۸۸ شده بودم 

خیلی شهرا ۱۴۰ بود 

اره دیرتر گزاشتن 

[QUOTE=305933231]نه من امتیازمم خوب بود ولی شهر ما بیشتر بود حد نصابش ۱۸۸ شده بودم  خیلی شهرا ۱۴۰ بود  ا ...[/ع

عزیزم ۱۸۸ شده بودی. میانگین دروس تخصصی اختصاصی وعمومیت تقریبا چند بودی وکدوم شهر بودی گلم

بلخره درست میشه....غصه نخور🩵
نه من امتیازمم خوب بود ولی شهر ما بیشتر بود حد نصابش ۱۸۸ شده بودم  خیلی شهرا ۱۴۰ بود  ا ...

چه خوب.موفق باشی عزیزم.میشه درصداتو بگی لطفا؟؟