2777
2789

سلام مامانا کمکم کنید ،پسرچهارساله دارم ،تا سه سالگی بچه خیلی باهوش خیلی زود حرف زدو....اماتوی سه سالگی که خواهرش بدنیا اومددیگه حرف نزد،همش بهانه لجبازی ،ترس استرس ناخوناشو میخوره،همش بی دلیل تا قبل ازخواب میخنده،خوابش کم شده ،غذا نمیخوره ،حرفم نمیزنه همش حرکات دست وبال بالک زدن و.... داره 

بنظرشما اتیسم هست؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچها گاهی از ترس یا استرس هم میخندن

فک کنم پسرتون خیلی تحت فشاره

پسر منم بعد ب دنیا اومدن خواهرش خیلی بیقرار شد

تو خواب گریه میکرد راه میرفت.....هرچی میگفتم چی خواب دبدی چیزی نمیگفت....ولی همش استرس بود

الان بعد دوسال بهتره.

پسرم شدید وابسته من بود.اومدن دخترم و بودن ی نفر دیگه بین من و اون حس استرس و دلشوره داده بود بهش

بیشتر باهاش وقت بگذرون.

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
اول ی دکتر خوب بعد بلافاصله ببرش روان شناس کودکان چرا منتظری مامانی

عزیزم بردمش یک مشت دارو داد بچه بالا آورد ،نمیدونم چکارکنم ۱۷ ماهگی ازپوشک گرفته بودمش الان چهارسالشه پوشک میشه حرفم نمیزنه آب بخواد اشاره میکنه

[QUOTE=305895187]بچها گاهی از ترس یا استرس هم میخندن فک کنم پسرتون خیلی تحت فشاره پسر منم بعد ب دنیا اومدن خواهرش خ ...[/QUO

عزیزم پسرم خیلی بهم وابسته بود الان دارم بچم جلوم پرپر میشه نمیدونم چکارکنم دارم دیوونه میشم ،میگم این همه میخنده نکنه دیوونه شده، اینکه دوباره پوشک میشه شده مثل بچه کوچک 

چه دکتری ببرمش عزیزم،یک دکتر خوب معرفی کنید لطفا

اتفاقا من بچه بودم وسواس فکری گرفتم و عین دیوونه ها شده بودم و با خودم حرف میزدم میخندیدم ....

مامانم اینا منو بردن پیش روانپزشک بدتر شدم و بالا میاوردم از عوارض دارو ها....

بعد رفتم پیش یه دکتر مغز و اعصاب تو تهران (اون موقع فقط بچه ها رو ویزیت میکرد)....سر چهار ماه نشد شدم عین روز اولم....غصه نخور درست میشه..‌

اسم دکتر هم نمیگم چون شاید جنبه تبلیغاتی داره...

ولی ویزیتش قبل عید فک کنم یک میلیون بود ولی خیلی دکتر خوبی بود و کلی مرض داشت و میگفتن ما چندمین جلسمونه و خیلی راضی هستیم.