2777
2789
عنوان

شب اول ازدواجتون

2778 بازدید | 71 پست

من بااینکه قبلا رابطه جن_سی نداشتم ولی خونریزی نداشتم 

خیلی داخله سایتایه مختلف خوندم که میگن اکثر خانما اینجورین ولی خب وقتی آشنا هام و دوستام دربارش صحبت میکنن میگن خونریزی داشتن 

احساس میکنم فقط من این مدلی بودم 

شما چطور؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینطور

تازه همه منتظر دستمال بودن همه فامیلای بی فرهنگمون

شوهرم پاشو با چاقو برید دستمال خونی داد بهشون خدا ازشون نگذره چقد از ترس گریه کردم

دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...                  

وای منم هنوز ازدواج نکردم و عقدیم و حدودا ر ا ب ط ه کامل داشتیم  و خونریزی و درد نداشتم  ...

دیگه رابطه کامل داشتی دیگه استرس چی  رو داری الان 🤦‍♀️😀

⚘خدایا خودت  مواظب عزیزانم  باش⚘ 💓 الحمدالله💓 
خب ارتجاعی بودی دیگه عزیزم غصه خوردن داره اینم؟بهتر همیشه دختر میمونی 😂

نه اخه قبل از عقد جواهی بکارت نگرفتیم یعنی میخواستم بگیرم خانواده شوهرم از رو تعارف خیلی اصرار کردن که ما اعتماد داریمو این داستانا 

بعد یهو اون شب خودمم شوکه شدم 

باز خدارو شکر شوهرم مثه یعضی از این مردایه مغز پوسیده نیست 

ولی خب از شب عروسیم تا حالا تو ذهنمه 

چون به هرکی از اسناهام و ادمایه مورد اعتمادم میگم دهنشونو دومتر باز میکنن که فلانو بهمان 

ومیگن ما خونریزی داشتیم

نه اخه قبل از عقد جواهی بکارت نگرفتیم یعنی میخواستم بگیرم خانواده شوهرم از رو تعارف خیلی اصرار کردن ...

نه دیگه اشکالی نداره اگه شوهرت بهت اعتماد داره و حرف در نمیاره ب حرف بقیه توجه نکن من خودم خونریزی چند شب پشت هم داشتم بعد تازه شوهرم برداشت بهم گفت از کجا معلوم پریود نبودی 😐😂

میشه واسه حاجت دلم ی صلوات بفرستی خیلی دلم شکسته ممنون میشم عزیزم 
منم همینطور تازه همه منتظر دستمال بودن همه فامیلای بی فرهنگمون شوهرم پاشو با چاقو برید دستمال خونی ...

واااااایییی خداروشکررررررر خانواده شوهرم از این دستمالا نخواستن یعنی خرفی نزدن دربارش مام چیزی نگفتیم 

ولی خب این خونریزی نداشتنه فکره خوده ادمو درگیر میکنه 

راستی شما گواهی بک*ارت گرفتین؟