2777
2789
عنوان

اگه جای من بودید چیکارمیکردید؟؟؟؟

248 بازدید | 30 پست

من همهیشه توزندگیم مغروربودم وسعی کردم واسه خودم یه حدوحدودی داشته باشم

وتوی این دوره وزمونه یه خط قرمزایی گذاشتم واسه خودم وبهشون پایبندبودم

تاحالا هیچ دوستی ورل واینجورچیزا نداشتم

همیشه آرزو کردم خدابه موقعش یکی رو سرراهم بزاره که بامن جورباشه اخلاقش مثل خودم باشه.......

حالا

توی محله ما یه آقایی شاغله که خیلی باشخصیت وسربه زیره

محل کارش نزدیک خونه ماست ولی نمیدونم خونشون کجاس

من خیلی توی این مدت زیرنظرداشتم واز خوب بودنشون مطمئنم

دست خودم نیست اونقدری پیگیرشون شدم که میدونم کی میاد کی میره اسمش چیه وچن سالشه وشماره اش روهم چون روی محل کارش نوشته بوددارم

ولی  نمیدونم مجرده یامتاهله اصلا

احساس میکنم این آقا خیلی شبیه کسیه که من همیشه توذهنم میخاستم خیلی دارم اذیت میشم

میشه راهنماییم کنین من باید چیکارکنم چجوری نزدیکش بشم

توروخدا نگین بیخیالش شو چون واقعا نمیتونم

اصلا مستقیم نرو سراغ هیچ مردی

اصلا اویزون نباش

خیلی کم برو ببینش ارتباط چشمی باهاش برقرار کن

یکمی بحثو باهاش ادامه بده ببین تو چ مایه هاییه

اگ محرد بود و‌...خیلی خودتو ول نکن سعی کن جذبش کنی هی بری و بیای تا اون پیشقدم بشه اصلا بزار ببین تو چه فازیه

حسبنا الله و نعم الوکیل و نعم المولی و نعم النصیر*.) اگه زندگیتونو دوسدارید خوشیاتونو نگهدارید واسه خودتون همچیتونو نگهدارید واسه خودتون مردم چشم دیدن ندارن بخدا ندارن حتی اونی که ارزوی خوب میکنه مشورت بگیرید اما نزارید کسی دخالت کنه...بجز خدا به هیچی امید نداشته باشید خدا خودش اونموقع همچیزو برای شما اسباب خیر میکنه:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا مستقیم نرو سراغ هیچ مردی اصلا اویزون نباش خیلی کم برو ببینش ارتباط چشمی باهاش برقرار کن یکمی ...

نمیتونم مستقیم باهاش ارتباط بگیرم چون تولیدی داره من اصلن گذرم به محل کارش نمیخوره 

فقط شمارشو دارم

نداره حلقه خب چجوری بفهمم درونم آشوبه احساس میکنم اگه کاری نکنم بخاطرغرورم ممکنه همیشه حسرتشو بخور ...

فعلا دست نگه دار.از طریق شمارش عکس های تل و وات و اینستاش رو میتونی بیینی  اول یه کم اطلاعات ازش گیر بیار .فالویینگ ها و فالو ها چک کن.اف بی آی بازی دربیار ببین اصلا شاید طرف اونی که فکر میکنی نیست

فعلا دست نگه دار.از طریق شمارش عکس های تل و وات و اینستاش رو میتونی بیینی  اول یه کم اطلاعات از ...

توروخدا شما اگه جای من بودی چیکارمیکردی واسه اینکه بهش نزدیک بشی؟؟