2777
2789
عنوان

اگه جای من بودید چیکارمیکردید؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 30 پست
میشه یه راهی جلوم بزارین؟؟ بخدامن اینجوردختر آزادی که هرکاری بکنه نیستم حالاباید چیکارکنم

فعلا فضای مجازی بهش پیام بده مطمئن بشو که مجرده بعد کم کم کم باهاش آشناشو 

چون الان هیچ شناختی نداری ازش. فقط جذب ظاهرش شدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بخاطر این غرور لعنتیم وتاحدودی خجالتی بودنم خیلی جاهاپشیمون شدم 

اما واسه این مورداززندگیم نمیخام حسرتش به دلم بمونه

خواهش میکنم کمکم کنین ازتجربهاتون بگین

اگه عکسی تو اینستا از خودش گذاشته یا از کارش گذاشته اول راجبه کارش بپرس بعدم بحثو کم کم باز کن 

خب اگه ازطریق مجازی بهش پیام بدم بنظرت فک نمیکنه من دخترسبکی هستم آخه یکمم مذهبیه نمیخام دیدش بهم بدبشه

فعلا فضای مجازی بهش پیام بده مطمئن بشو که مجرده بعد کم کم کم باهاش آشناشو  چون الان هیچ شناختی ...

به نظرت فک نمیکنه حتمادختر سبکی ام که بهش پیام میدم؟

دوس ندارم دیدش بهم بدبشه من بخاطر دوستی نمیخامش

واقعا میخامش😔

به نظرت فک نمیکنه حتمادختر سبکی ام که بهش پیام میدم؟ دوس ندارم دیدش بهم بدبشه من بخاطر دوستی نمیخام ...

اول به صورت ناشناس پیام بده که بدونی مجرده یا نه 

اگه مجرد بود بعد چند وقت بهش پیام بده 

اول به صورت ناشناس پیام بده که بدونی مجرده یا نه  اگه مجرد بود بعد چند وقت بهش پیام بده

آها باشه

بلدنیستم چجوری سر صحبتوباهاش بازکنم

میشه بعدا توی همین تاپیک بازم باهاتون درارتباط باشم

کمکم کنین سوالی چیزی پیش اومد بیام بپرسم؟

باشه اگه سوالی چیزی بازم داشتم میشه بازم بیام نظر شماوبقیه رو بپرسم؟ چون نمیدونم باید چیکارکنم بعدش ...

بله عزیزم متوجه میشیم همین تاپیکت روی پیام ریپلای کنی جواب بدی اون بالا علامت زنگوله متوجه میشیم

توروخدا شما اگه جای من بودی چیکارمیکردی واسه اینکه بهش نزدیک بشی؟؟

اول با فیک دنبالش میکردم ببینم اصلا چیه کیه.بعد اگه دیدی اونی که فکر میکردی بود بیشتر رفت و آمد کن به محل کارش.یه چیزی هم اول کار بهت بگم همیشه پسر بیاد سمت آدم بهتره پسرا از قیافه دخترا می‌فهمن روش کراشن.تابلو نباش