2777
2789
عنوان

دوست ع.وضی

832 بازدید | 53 پست

من یه دوستی داشتم که حدود یک سال دوستی کردیم بعد گفت بیا باهم بریم یه رشته معماری آقا منم قبول کردم گقتم با دوستم پا ب پاش موفق بشم ب ۲ هفته نکشید اونجا منو فروخت ب ادمای خ.راب مدرسع... شروع کرد تهمت زدن که تو پشت من این حرفارو میزنی فلان درصورتی که من اصلا راجبش حرفی نزدم ... میخاستم تغییر رشته که بدم نشد مجبورم ۲ سال تحملشون کنم حتی معاون طرف منه میدونه این بشر چقدر مار صفته موندم این دوسال چیکار کنم مشکل اعصاب هم دارم زود دستم میلرزه عصبی میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انگارنمیبینیش کامل با خودت تمرین کن اصلا برات وجود نداشته باشه و دوستای بهتر پیدا کن وخودتو سرگرم کن ...

فکر کن یه کاری کرده جمع ۲۰ نفره ۱۷ نفر بام لجن مثلا رفته تهمت زده رفتم گفتم همشون ب من حسودی میکنن:/چرا باید بگم واقعا ؟

خوب درساتو بخون موفق شو ،ک..ش بسوزه

دقیقا هدفم اینه ی دوستی دارم همین باهاش لجه سر امتحان پایان ترم داشت دیگه التماسش میکرد یعنی واقعا خیلی تو مخن فکر کن مسخرم میکنن منی ک تو این سن دست ب صورتم نزدم ن عملی چیزی با ۱۷ سال سن گونه لب دماغ عمل کرده رفیقش بعد میگن من گ.وهم اگه خودش نبود چرا عمل کرده؟؟؟