2777
2789

بچه ها ی دعوای خیابونی سر ناموص رخ داده که ی پسره یه پسره دیگرو میزنه و فرار میکنه

بعد از اون دعوا حدود ۲هفته شاید کمتر شاید بیشتر میگذره 

بعد الان اون پسره ای که کتک خورده از پسره ای که زده شکایت کرده 

اون پسره که زده هم که فرار کرده 

بعد الان حساب اونی که زده رو امروز بستن 

بعد الان حتما شکایت کرده برای دیش که بستن دیگه؟

اگر پسره ای که زده بره خودشو معرفی کنه و بگه حسابمو باز کنین دیشو بدم،دیگه نمیفرستنش زندان؟

یا هم باید دیرو بده هم بره زندان؟

یا بستگی به شاکی داره؟چجوری شاکیو‌ نرم کنه رضایت بده؟ ولی خب شاکیه حقش بوده که خورده چون به ناموص دست درازی کرده بوده..

توروخدا اگر میدونید راهنمایی کنین یا شماره وکیل انلاین و مشاور در این مورد میشناسین بهم بگین لازم دارم:)

پیشاپیش ممنون بابت راهنمایی هاتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به ناموس دست درازی کرده یعنی چی؟

خب به هر حال نباید میزد اگر هم اونی که کتک خورده اشتباهب کرده بوده باید به پلبس مبگفت یا شکایت میکرد نه اینکه بگیره بزنه

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
به ناموس دست درازی کرده یعنی چی؟ خب به هر حال نباید میزد اگر هم اونی که کتک خورده اشتباهب کرده بوده ...

یعنی اینکه مثلاا ی پسر غریبه جلوی رل شما،شمارو از پشت بغل کنه🙂

و مزاحمت ایجاد کنه

یعنی اینکه مثلاا ی پسر غریبه جلوی رل شما،شمارو از پشت بغل کنه🙂 و مزاحمت ایجاد کنه

خب از نظر قانون متهم هست و نباید بزنه.

الانم طرف رفته شکایت. بعد پزشکی قانون بستگی به شدت جراحت دیه می بره . و مجازات. سوسابقه هم میشه براش.....

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
خب از نظر قانون متهم هست و نباید بزنه. الانم طرف رفته شکایت. بعد پزشکی قانون بستگی به شدت جراحت دیه ...

خب الان اگر دیرو بده بازم بازداشتش میکنن؟

اگر رضایت بگیره چی؟

بسنگی به شدت جراحت داره

اگر در حد شکستگی باشه؟

نمیدونم کجلش شکیته اصلا معلوم نیست چیزیش شده باشه یا نهشایدم اصلا نشکسته باشه و فقط زخم و بخیه باشه 

نمیدونم دقیق:)