2777
2789

بچه ها احساس میکنم به چیزی به واژنم فشار میاره حتی نمیتونم راه برم درست و یکم هم کمر درد دارم نشانه زایمان زودرس هست؟!؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطئسفانه من توی همین هفته این دردو داشتم خواهرم ماماهست بهم شیاف و امپول داد زدم بزور تا۳۶ هفته نگهش داشتم اول ۳۷ هفته بدنیا اومد سریع دکتر برو من دردش انقدر زیاد شد شبا خوابم نمیبرد و تا دکتر میری روزی دوتا شیاف پروژسترون بزار برو دکتر ک امپول برات بنویسه

I’m happy 😆 
مطئسفانه من توی همین هفته این دردو داشتم خواهرم ماماهست بهم شیاف و امپول داد زدم بزور تا۳۶ هفته نگهش ...

واقعا 

من از روز اولی که متوجه بارداری شدم تا آخر ماه پنجم شیاف زدم بعد تا نیمه ماه هفت پرولوتون هفته ای یکی الآنم سه روز یکبار تازه یک هفته قطع کردم واقعا شبا هم خوایم نمیره

واقعا  من از روز اولی که متوجه بارداری شدم تا آخر ماه پنجم شیاف زدم بعد تا نیمه ماه هفت پرولوت ...

الان هفته 32 هستی سه چهار هفته استراحت کن تا انشالله به 36 برسی دیگه خیالت راحت بشه. استراحت مطلق. من سرکلاژی بودم و طولم کم بود اینطوری بودم 

السلام علیک یا فاطمه الزهرا....  
الان هفته 32 هستی سه چهار هفته استراحت کن تا انشالله به 36 برسی دیگه خیالت راحت بشه. استراحت مطلق. م ...

من طول ۳۲ ولی خیلی میترسم آره استراحت میکنم ولی اصلا امشب خیلی اذیتم