2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مریضارو چندتا چندتا میفرسته داخل؟ بعد من موقع معاینه اینا خجالت میکشم چیکار باید بکنم؟😐😂

ببین حتی از آمل و بهشهر هم میان پیشش،عالیه حرف نداره،خیلی انرژی مثبت و با اخلاقه،دانش زیادی هم داره

معاینه توی اتاق آقای دکتر یک نفر یک نفره،فقط قبل از اتاق اصلی دکتر یه راه رو هست سه چهار نفره اونجا باید منتظر باشی،یکی یکی میرید اتاق دکتر

مریضارو چندتا چندتا میفرسته داخل؟ بعد من موقع معاینه اینا خجالت میکشم چیکار باید بکنم؟😐😂

موقع معاینه حتی نگاه هم نمیکنه،اینقدر که مهارت داره،سنش بالاست،اصلا جای خجالت نداره

۲۴ تازه ازدواج کردم و چندماهی میشه فهمیدم تنبلی دارم پریودام نامنظمه و جوش و ریزش مو دارم

به سلامتی پس تازه عروسی،حتما برو پیشش انشالا دستش سبک باشه برات

نوبتش حضوریه عزیزم

شماره واتساپ هم داره اگه سونو یا آزمایش داری بفرستی واتساپ براش راهنماییت میکنه،خیلی وقتا هم میگه همین فردا پاشو بیا

شنبه ها و دوشنبه ها مطبه

به سلامتی پس تازه عروسی،حتما برو پیشش انشالا دستش سبک باشه برات نوبتش حضوریه عزیزم شماره واتساپ هم ...

مرسی عزیزم حتما میرم

فقط من از قبل سونو دارم برا چندماه پیشه

بنظرت دوباره سونوانجام بدم برم پیشش؟یا برم پیشش بعد سونو مینویسه؟

مرسی عزیزم از راهنماییت

قربونت عزیزم

بازم اگه سوال داشتی من درخدمتم

خودم دوماه میرم برای ویزیت،همش میگم ایکاش زودتر پیداش میکردم،بیخودی وقتم پیش این دکتر و اون دکتر هدر رفت

مرسی عزیزم حتما میرم فقط من از قبل سونو دارم برا چندماه پیشه بنظرت دوباره سونوانجام بدم برم پیشش؟ی ...

میتونی همینو براش واتساپ کنی ،اگه لازم بود بهت میگه دوباره سونو بدی یا نه