2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان پنج هفته ای؟ منم ۲۰ ام دادم تازه وارد پنج هفته شده بودم ۱۳۲۶.۲ بود

االان ۵ هفته و ۴ روزمه مبارکه عزیزم انشالله بسلامتی بغل بگیریش

هرچی خدا بخواد خدا که بد نمیخواد 🤲😍♥️
آره  گلم

خداروشکر .برام دعاکن .من خودم تنبلی تخمدان دارم شوهرمم واریکوسلشو عمل کرده ولی هنوز نرمال نیس سه ساله .نزدیک دوساله اقدام کردم که باردارنشدم .اگ شما داروی خاصی مصرف کردین لطف میکنین بهم بگین

خداروشکر .برام دعاکن .من خودم تنبلی تخمدان دارم شوهرمم واریکوسلشو عمل کرده ولی هنوز نرمال نیس سه سال ...

اگه دکتر خوب برین هم خودتون هم شوهرتون از امپولای محرک استفاده کنید حتما نتیجه میده 

اگه دکتر خوب برین هم خودتون هم شوهرتون از امپولای محرک استفاده کنید حتما نتیجه میده 

سه دوره قرص خوررم امپول زدم نشد.انقد دکترا پولکی شدن فقط بلدن ادمو ببرن وبیارن اینسری فقط بهم قرص داده بود دکترجدیده من گفتم امپولم بده نداد فقط ی فولیکول داشتم .گفتم ب شوهرم دارو بده ندادفقط بهش فرتیل اید داده