2777
2789

سلام،فکر میکنم عنوان گویای همه چیز هست،من یه مامان هستم که دیگه کلافم از وضعیت خونه،زندگی،غذا پختن،یه فرصت گیرمیارم همه جارو مرتب میکنم و برق میندازم فکر میکنم همه چیز تموم شد و مرتب ولی باز فردا ظرف،جارو،غذا،لباس،روز از نو روزی از نو

و یه بچه که جیغ میکشه و باید بغلم باشه و نمیزاره به کارام برسم

خودمم که هیچ 

روز میشه که موهامم شونه نمیزنم 

مامانا شما چطوری به خودتون و علاقه مندی هاتون و خونه و زندگی و بچتون میرسید؟

دلم ارامش و شادی و نظم میخاد،جدیدا هم خانم شیر نمیخوره باید با دست شیرمو بدوشم بریزم توی شیشه با بدبختی بهش بدم،هم زحمتِ شیرخودمو میدم  و استخونام اب میشن دارم و نمیتونم لبنیات بخورم،هم زحمت شیردوختن،هم زحمت مامانای شیرخشکی که دائم باید شیشه ضدعفونی کنم،لطفا کمک

برای تمیز کردن خونه کارگر بگیرید 

کار های روزانه رو با همسرتون تقسیم کنید

بچه رو دست یک انسان قابل اعتماد بذارید و در اون تایم با ورزش میکاپ یا هر چیزی به خودتون برسید

قرار نبود اینجوری بشه....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیشه نمیتونیم شماهم شیر خشک بده

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
برای تمیز کردن خونه کارگر بگیرید  کار های روزانه رو با همسرتون تقسیم کنید بچه رو دست یک انسان ...

درسطح فرهنگ و جامعه پیشنهاد بده خواهر😂

شکرنور که اینقدر خوشبختم🕸️🍓

خواهر مادر کسی نیست بیاد کمکت؟

اشتباه کردی به شیشه عادتش دادی.

برنامه ریزی کن 

مهم نیست همیشه خونه تمیز باشه بالاخره نمیتونی 

همسرت هم خواهش کن کمک کنه 

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

بچم ۱۸ ماهشه واقعیتش منم کمال گرام ولی با وجود بچه نمیشه هم خونه همیشششه مرتب باشه هم به خودت وعلاقه مندیات برسی ببین چی برات مهمه الویت بندی کن من بعضی روزا نمیرسم حتی به اینه نگاه کنم

اون دوان رو گذروندم 

یه ذره کمتر سخت میگرفتیم . تمیزی انچنانی که برق بزنه نبود مثلا . 

بعدها بزرگتر شد عادتش دادم به روروک . دیگه راحت تر شدم .

بعد ترش هم توی اشپزخونه کلی اسباب بازی میریختم دورشهی یکم پیشش بودم یکم کارامو میکردم به مرور عادت کرد که من هستم ولی لزومی نداره بهم بچسبیم 

هی به مرور برگشتیم به روال عادی

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

شما فکر کن منم با این شرایط

تازه شاغلم هستم تا ۳ سرکارم

بچه هامم ۲ تا هستن

دیگه ی وقتایی واقعا ادم بدجور کم میاره

در کشور خداپرستانیم ! ولی در حسرت زندگی کافران! به کدامین گناه؟