2777
2789

سلام خانما ..من تازه متوجه شدم کمر پسر ۱۳ ساله ام کلی ترک قرمز داره ..خیلی ناراحتم و متعجب .اخه حتی چاقی و لاغری نداشته که پوستش  اینجور بشه ..

خودم دو بار باردار شدم شکم ام یه ترک هم نداره ..واقعا برام عجیبه یه بچه چرا باید ترک داشته باشه 

الان تا قرمزه .چی بزنم پواد یا کرم ترمیم کننده ای نیشناسین دریغ نکنید ..ممنون میشم

بخاطر بلوغشه

کاری نمیتونی بکنی

وزنشو ثابت نگه دار سایزش داره زیاد میشه که ترک خورده 

وقتی قرمزه یعنی تازه ترک خورده سایز کم بشه پیشرفت نمیکنه دیگه

منم والا مادرم یه دونه ترک نخورده تو حاملگیش من از بچگی کلی ترک افتاد تو پوستم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه لاغره ..اصلا سایزش عوض نشده .فقط قد کشیده

عزیزم به خاطر قد کشیدن هست 

میتونی از کرم ترک بدن استفاده کنی 

برای برادرم هم سفارش دادم

خدا جونم خودت حافظ پسر کوچیکم باش. برای سلامتیش لطفا صلوات بفرستین😍😍 خاطره بارداری و زایمان من

عزیز دلم خیلی از نوجوونها توی سن بلوغ با افزایش قد، توی کمرشون ترک برمیدارن. حتی با وجود لاغر بودن. 

خواهر من هم همینطور شد. 

تا قرمزه لوسیون بزن براش. 

میتونی ببریش پیش دکتر توکلی کیا. استاد این چیزاس. بهتر راهنماییت میکنه که چه لوسیونی براش بزنی. شایدم ترکیبی و دستساز براش بنویسه

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم
عزیز دلم خیلی از نوجوونها توی سن بلوغ با افزایش قد، توی کمرشون ترک برمیدارن. حتی با وجود لاغر بودن.& ...

ممنون عزیزم ..براش کرم ضد ترک گرفتم فعلا ..فکر نکنم درمان خاصی داشته باشه ..دیگه باید باهاش ساخت

دکتر توکلی کیا دکتر پوسته؟؟ مطبشون کجاست؟؟

بله گلم. متخصص پوست و مو هست. 

رسول توکلی کیا

راستش من چند سال پیش میرفتم پیشش و اون موقع مطبش چهارباغ بالا بود. کنار مجتمع پارک. 

جدیدا ازش اطلاع جدیدی ندارم. 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم

من ..چند سال کار کردم و بعد از بچه دارشدن دیگع نرفتم .ولی به نظرم پرستاری بهتره ..احتمال شاغل شدنت خیلی بیشتره ..بعد از طرح اکثرا جذب میشن ..ولی مامایی امکان شغلیش کمتره ..من کلا مامایی رو دوست نداشتم مسائل مربوط به زنان واقعا من و به هم میریزه .پرستاری رو بیشتر دوست داشتم