2777
2789
عنوان

میشه نی نی یار رو برام تگ کنید؟

53 بازدید | 8 پست

سلام

نی نی یار میخوام گوشیمو عوض کنم رمز نی نی سایتمو ندارم ک با گوشی جدیدبتونم وارد شم   اون خطی ک باهاش عضو شدمو هم ندارم  ، چکار کنم؟

....‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید حتما خط باشه که براتون کد ارسال بشه

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

باید حتما خط باشه که براتون کد ارسال بشه

سلام

توی قسمت تنظیمات ⬅️ اطلاعات کاربری ⬅️ تنظیمات کاربری من ⬅️ شماره تلفن

⭕️ اگر بخواهند شماره تلفن رو ویرایش بزنن آیا به شماره قبلی نیازه؟ منظورم اینه برای تغییر شماره آیا کدی به شماره فرستاده میشه؟

ممنون

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلام توی قسمت تنظیمات ⬅️ اطلاعات کاربری ⬅️ تنظیمات کاربری من ⬅️ شماره تلفن ⭕️ اگر بخواهند شماره ...

نمیدونم عزیزم باید امتحان کنید اما برای تغییر رمز داخل سایت باید رمز قبلی رو بدونن

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

نمیدونم عزیزم باید امتحان کنید اما برای تغییر رمز داخل سایت باید رمز قبلی رو بدونن

بازم ممنون

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.