2777
2789

دوس داره نمازبخونه امایکم تنبلی میکنه خیلی تشویقش میکنم 

❌دیگه هیچ آرزویی ندارم  به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم ازاین به بعد هم  محاله برسم❌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براش جایزه بذار ولی زیاد سخت نگیر که فراری بشه و زده بشه 😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

عزیزم تا خودش نخواد فایده نداره 

ببین من خودم یه مدت نمیخوندم خانوادم که همشون نماز خونن هیچی به روم نیاوردن و کاریم نداشتن 

تا اینکه همین عید خودم واقعا با دل خودم و با عشق تصمیم گرفتم شروع کنم 

ملکا هستم 💚  

قبل اذان شروع کن آماده نماز شدن خودش ببینه ترغیب شه

خواهرم هروقت نصیحتش میکنم بهم میگه نخود خانوم😐😐😐 چند وقت پیش هم بهم گفت همون موقع اومدم تو سایت ی نظر دادم ی کاربر گفت تو چی میگی نخود خانوم 😮 فک کنم دلیلی داره😁 اینم داستان اسم من 

هرچی گیر بدی بدتر میکنه گلم بهش سخت نگیر بذار خودش کاری ک دوست داره بکنه من تا ۲۳ سالگی نماز نخوندم بعدش تحقیق کردن خوندم میدونی چرا نمیخوندم چون خیلی مامانم گیر میداد رو اعصابم بود