2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین نظر بدین

156 بازدید | 19 پست

من با یه پسری دوس شدم که قبلن معتاد بوده به مامانم گفتم مامانم رفته پرسیده گفتن این خوب نیست الانم معتاده دزده کلی چیزا گفتن که مامانم نگفت مامانم میگه رابطتو تموم کن همش سرزنشم میکنه دعوام میکنه نمیدونم چیکار کنم از طرفی دیروز پسره سر اینکه یه نفر بهم پیام داده بود منو هول داد پیش خواهرام داد بیداد کرد خواهرام اومدن به مامانم گفتن مامانم امروز با من دعوا کرد منم نرفتم واسه امتحان از طرفی نمیدونم با مامانم چی کنم که همش با من دعوا داره از طرفی این پسره که دوسش دارم همش گوشیمو چک میکنه پرخاشگره بد دهنه نمیدونم چیکار کنم مامانم تو هر زمینه ای با من مشکل داره این فقط یه مورد بود😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم مادرت بد تو را نمیخواد

من خودم فامیلام همین مشکل شما را

دختره عاشق مردی 14 15سال از خودش بزرگتره شده

طرف یه آدم به دردنخوریه و معتاد

هر چی خانواده دختره و فامیلاش بهش گفتن پسره به درد تو نمیخوره کو گوش شنوا ؟

حالا با هم ازدواج کردند زندگیش رو هواست

حالا هم پشیمونه 

ببین عزیزم مادرت بد تو را نمیخواد من خودم فامیلام همین مشکل شما را دختره عاشق مردی 14 15سال از خود ...

من با یکی دوست بودم واسه ازدواج بیرون میرفتیم رفتم عکس گرفتیم بعد مامانم منو شوهر داد وقتی ۱۶ سالم بود با شوهرم ناسازگاری داشتیم طلاق گرفتیم الانم از این پسره خوشم میاد دوسش دارم فقط گذشتش خوب نیست الته پرخاشگرم هست