دوستم سفره نذری داره از من خواسته که حلوای زعفرانیش رو من درست کنم.حالا داخل گوگل مقدار موادش رو خواستم در بیارم ولی بی نهایت تفاوت داره اندازه هایی که گفتن.مثلا آرد رو یه سایت زده ۶۵۰۰ کیلو یه جا گفته ۲۵۰۰.اگر تجربه پختش رو دارید لطف کنید راهنماییم کنید.🙏💝
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من 5 تا لیوان دسته فرانسوی آرد ریختم 4 تا لیوان شکر
تو 150 تا نون که شبیه کاغذ روغنی بود شکوفه زدم + 2 تا پیش دستی + 2 تا کاسه آبگوشتی
اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
ازین ظرف میوه خوری تک نفره های یکبار مصرفه.ولی کم و نازک بریزیم
2 کیلو آرد حلوا بزن
اگه کم بود باز درست کن
به نظر من 4 کیلو آرد خیلی زیاد
اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊