2777
2789

سایت خرابه عزیزم

مرورگرتو عوض کن

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرورگرتو عوض کن

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
یعنی چی؟

مرورگر یعنی همین برنامه ای ک باهاش وارد سایت میشی

حالا یکی با کروم یکی با فایرفاکس یکی با اپرا و… وارد میشه

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

مرورگر یعنی همین برنامه ای ک باهاش وارد سایت میشی حالا یکی با کروم یکی با فایرفاکس یکی با اپرا و… و ...

من نمی‌دونم با چی وارد میشم؟ فقط نوشته داشبورد میزنم وارد سایت میشم، چند روز هم واس من خراب بود تازه دیشب درست شد

من نمی‌دونم با چی وارد میشم؟ فقط نوشته داشبورد میزنم وارد سایت میشم، چند روز هم واس من خراب بود تازه ...

با چه برنامه ای وارد میشی؟

وقتی میخوای بیای سایت منظورم روی کدوم اپلیکیشن تو گوشیت میزنی که بیای؟

من از این چیزا سر در نمیارم ،فقط نوشته داشبورد میزنم روش وارد میشم

نمیدونم چیو میگی عزیزم🥲

گوشیت چیه؟ اگه اندرویده از گوگل پلی یا بازار اوپرا نصب کن با اون بیا سایت

آره اندرویده ، باشه مرسی  بازم ممنون از پاسخت، الهی خیر ببینی و عاقبت بخیر و خوشبخت شی گلم

ممنون عزیزدلم از دعای قشنگت🥰❤️

عه منم نمیتونم چرا اخه @نی_نی_یار_پنج    

سلام

@درجستجوی_بهشت  

🟪 گوشی تون رو روشن خاموش کنین ببینین درست میشه یا نه؟

یا

🟧 مرورگرتون رو عوض کنین ببینین چی میشه.

⭕️⭕️⭕️ توی همین حالت خرابی اعلان ها ⬅️ بزنین دوش بعد برید پایین تر اعلان ها رو می بینین اما ظاهر تغییر کرده.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

عه منم نمیتونم چرا اخه @نی_نی_یار_پنج    

🟣🔵🟢ساعت کاری نی نی یارها🟣🔵🟢

🌺نی نی یار 3:

شنبه تا چهارشنبه اگر تعطیل نباشه ⬅️ از صبح تا ۵ بعدازظهر

🌹نی نی یار پنج:

روزهای عادی ⬅️ از ساعت ۵ بعدازظهر تا ۱۱ شب

روزهای تعطیل و پنج شنبه ها و جمعه ها ⬅️ از صبح تا ۱۱ شب

🌸نی نی یار شب:

هر شب ⬅️ ساعت ۱۱ شب به بعد

🏵نی نی یار حذف تاپیک ۲:🏵

شنبه و دوشنبه و چهارشنبه

(فقط ۳ روز در هفته) به غیر از ایام تعطیل

⬅️ ساعت

۱۰:۳۰ تا ۱۲ 

و

۱۴ تا ۱۵

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.