2777
2789
عنوان

برام دعا کنید براتون حمد میخونم

58 بازدید | 10 پست

یه گرفتاری دارم لطفا برام دعا کنید ، اسمتون رو بگید بخونم 

لایک نکنید لطفااااااا، تگ نکنید لطفاااااا، درخواست الکی هم ج نمی‌دم ...  ،زندونه تنُ رها کن ای پرنده پر بگیر🕊️ کاربری دست یک روح در دو بدن 🤣دونفر....، برای خودت بجنگ چون تو ارزشش رو داری!و تمام زندگیت رو فقط عاشقانه خودت رو بپرست ؛
انشاالله که خدا کمکت کنه گلم 😍🙏 برا منم دعا بهش برسم دارم دیوونه میشم 😭😭 ممنون میشم سمیرا  ...

خوندم عزیزم

لایک نکنید لطفااااااا، تگ نکنید لطفاااااا، درخواست الکی هم ج نمی‌دم ...  ،زندونه تنُ رها کن ای پرنده پر بگیر🕊️ کاربری دست یک روح در دو بدن 🤣دونفر....، برای خودت بجنگ چون تو ارزشش رو داری!و تمام زندگیت رو فقط عاشقانه خودت رو بپرست ؛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعات کردم گلم اسمم ایدا دعا کن کار عشقم ناصر حل بشه ماهم بتونیم عقد کنیم دیگه خسته شدیم از طعنه های مردم

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
دعات کردم گلم اسمم ایدا دعا کن کار عشقم ناصر حل بشه ماهم بتونیم عقد کنیم دیگه خسته شدیم از طعنه های ...

ممنونم برا شما هم خوندم ایشالا ❤️

ممنونم برا شما هم خوندم ایشالا ❤️

ممنون عزیزه دلم

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
دعات کردم گلم اسمم ایدا دعا کن کار عشقم ناصر حل بشه ماهم بتونیم عقد کنیم دیگه خسته شدیم از طعنه های ...

عریزم انشاالله خدا بهش کمک کنه عاقبت بخیر شوید ❤️❤️❤️

عزیزم دعا کنید منم بهش برسم 😭🥺🥺🙏❤️

عریزم انشاالله خدا بهش کمک کنه عاقبت بخیر شوید ❤️❤️❤️ عزیزم دعا کنید منم بهش برسم 😭🥺🥺🙏❤️

برات ایت الکرسی خوندم گلم انشالله عزیزه دلم