2777
2789
عنوان

خرابکاری بزرگی کردم

140 بازدید | 12 پست

کارت مامانم گم کردم بعد از ظهر باید بره دکتر مثل خر مومدنم تو گل نمیدونم چیکار کنم . بدبختی نمیدونم کجا انداختم تو تاکسی،تو خیابون ،تو کلاس .چیکار کنم .خودمم کارتم خالیه نمیتونم بهش بدم کارت درست شد ازش بگیرم . نمیتونه هم بیاد پایین کارت جدید بگیره .بخدا مغزم داره میترکه همش همچیو گم میکنم کارتام ، کلید،گوشی

تو تنها آرزوی منی                                                           خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همراه کارت نداره انتقال بده یه کارت دیگه؟اگه نداره  تا بانک بازه بره یکی دیگه بگیره

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
رمز پویا نداره کارتش؟

نه متاسفانه 

تو تنها آرزوی منی                                                           خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی 
همراه کارت نداره انتقال بده یه کارت دیگه؟اگه نداره  تا بانک بازه بره یکی دیگه بگیره

باید بیاد بانک ،نمیتونه بیاد هنوز بهش نگفتم بگمم میگه نمیام بعدا میرم دکتر 

من یچیزی گم میکنم اینو میخونم معمولا پیدا میشه 

بعضی از علما گفته اند : کسی که چیزی از او گمشده است سه مرتبه بگوید :

أَصْبَحْتُ‏ فِی‏ جِوَارِ اللَّه‏ و اَمْسَیْتُ فِی اَمانِ اللهِ

حتما به آن شی گمشده خواهد رسید و بعضی آن را مجرب دانسته اند و بعضی دیگر گویند

هفتاد مرتبه صبح بگوید : أَصْبَحْتُ‏ فِی‏ جِوَارِ اللَّه‏ و هفتاد مرتبه درشب بگوید........

هرکه در این بزم مقرب تر است،جام بلا بیشترش میدهن!
نه متاسفانه 

خب الان بانک بازه برو بپرس بگو مادرم نمیتونه بیاد من چطوری براش کارت جدید بگیرم. بگو بیماره اگر لازم باشه مهر و امضا کنه کاغذی رو ببرم براش

دیبی جان من پگاهم ؛ اگر با کاربری دیگه هستی پیام بده دلم برات تنگ شده):
خب الان بانک بازه برو بپرس بگو مادرم نمیتونه بیاد من چطوری براش کارت جدید بگیرم. بگو بیماره اگر لازم ...

رفتم میگن باید بیاد حتما 

خب فردا صبح بره درست کنه یه روز دیگه بره دکتر اگه خیلی خیلی واجب نیست 

خیلی واجبه