2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هشت ماهشونه سوپرامیل میخورن روزانه یک بار گاهی دوبار پی پی میکنن.  شیرخشکای مختلفی خوردن ولی هم ...

من میخوام واسه بچه م سوپرامیل بگیرم 

واسه کولیک خوبه؟

کلا سوپرامیل چطوره ؟ وزن دهی و مدفوع ؟

من میخوام واسه بچه م سوپرامیل بگیرم  واسه کولیک خوبه؟ کلا سوپرامیل چطوره ؟ وزن دهی و مدفوع ؟

سوپرامیل رو باید بعد چهار ماهگی بدی چون سنگینه. دکتر این شیر رو برای وزن گبری نوشت، شیر خوبیه و شیرینه، بچه ها دوس دارن. مدفوع رو گفتم روزی یکبار

سوپرامیل رو باید بعد چهار ماهگی بدی چون سنگینه. دکتر این شیر رو برای وزن گبری نوشت، شیر خوبیه و شیری ...

نمیدونم چی بهش بدم. کلافه شدم آپتامیل و نان دادم بهش نساخت الآنم مدتیه ببلاک میدم دونه دونه مثل سنگریزه ست مدفوعش.

اگر میخوای جواب کاربرای باتجربه نی نی سایت رو در این مورد بدونی تو لینک زیر روی جواب بزن و کامنتها رو بخون. من سوالت رو اونجا نوشتم.
https://kidiba.ir/?questionId=6fp8112xtf

تو سایت ‌Balenj.com میتونین سوالتون رو بپرسین و جواب کاربرهای باتجربه نی نی سایت رو ببینین.