2777
2789

من همیشه سایلنته تو کشولباسام

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکی از مانتوهام جیب داره

سیم کارتامو میذارم توی پاکت میذهرم توی جیب مانتو میزنم به گیره لا به لاب بقیه لباسا... کسی اونجارو نمی‌گرد6

خاک+کاکتوس=خاکتوس(دیگه فلسفه نام کاربری رو نپرسید❤️)  میتونید رُکتوس هم صدام کنید ترکیب یک انسان رُک +کاکتوس=رُکتوس
داداشم

خب الان مگ گوشی نداری ک اومدی سایت داداشت ب این کار نداره یعنی

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️

وااای یاد اونروز سالن افتادم 

رفتم آرایشگاه برای کوتاهی مو ،بعد دیدم ناخن کار با یک گوشی آیفون با یکی خیلی سرد حرف میزد بعد قطع کردن گفت بدرک واصل سی مرتیکه 

بعد آرایشگرم داشت موهای منو دسته میکرد گفت شوهرت بود؟اینم گفت آره 

بعد اتمام موهام دیدم صدای گوشی ساده نوکیا میاد برای این خانم بود با عشوه و دلبری رفت تو کنار پله های سالن حرف زد و کلی قربون صدقه اش رفت بعدم یک چشمک به آرایشگرم زد و خندیدن یعنی فهموند که می بود حالم بهم خورد

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

یکی از مانتوهام جیب داره سیم کارتامو میذارم توی پاکت میذهرم توی جیب مانتو میزنم به گیره لا به لاب ب ...

وای ی سیم کارت داشتم پنج شیش ماه تو جیب شلواری ک نمیپوشیدم تو حیب مخفیش بود ولی جیبه کوچیکه نمیشه