2777
2789

برای خانوما . توفامیل دارین خانومی که شغل آزاد داشته باشه؟

عاقبت همه‌ی ما زیرِ این خاک آرام خواهیم گرفت ؛ ما که روی آن دمی به همدیگر مجالِ آرامش ندادیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تقریبا بیستر شغلای ازاد بالای ۱۰ تومنه

این کارمندیه ک بدبختا با ماهی ۱۰ تومن زیر خط فقر دارن زندگی میکنن😂

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺
تقریبا بیستر شغلای ازاد بالای ۱۰ تومنه این کارمندیه ک بدبختا با ماهی ۱۰ تومن زیر خط فقر دارن زندگی ...

تو فامیل ما کارمندان رنج ۱۵_۳۰ میگیرن

شغل آزاد چی خوبه برا خانوما بنظرتون؟

عاقبت همه‌ی ما زیرِ این خاک آرام خواهیم گرفت ؛ ما که روی آن دمی به همدیگر مجالِ آرامش ندادیم
تقریبا بیستر شغلای ازاد بالای ۱۰ تومنه این کارمندیه ک بدبختا با ماهی ۱۰ تومن زیر خط فقر دارن زندگی ...

فکر میکنی . بخدا جای خیلی هاشون نیستی . شوهر من کارش آزاده . انقدر در نمیاره ک ملت فکر میکنن .

همچین میگید این کارمند بدبخت والله اون کارمندا اوضاعشون از شغل ازادا بهتره .حداقلش اینه میدونن بیمه دارن و  هر ماه ی پولی براشون میاد و روزای تعطیل تعطیل هستن .

حالا ما ک کارمون ازاده ن درامد درست داریم . ن روز تعطیل . هر دقیقه سرو کله زدن با مردم ک ۴ تاش زبون نفهمم هستن وخیلی چیزای دیگ  وحتی شده دو سه ماه پول در نیاوردیم و آذوقه های خونه رو خوردیم و قرض گرفتیم گذروندیم 

تو فامیل ما کارمندان رنج ۱۵_۳۰ میگیرن شغل آزاد چی خوبه برا خانوما بنظرتون؟

اون چ کارمندیه ک ۳۰ میگیره؟؟

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺
فکر میکنی . بخدا جای خیلی هاشون نیستی . شوهر من کارش آزاده . انقدر در نمیاره ک ملت فکر میکنن . &nbs ...

شغل همسرتون چیه؟

فکر میکنی . بخدا جای خیلی هاشون نیستی . شوهر من کارش آزاده . انقدر در نمیاره ک ملت فکر میکنن . &nbs ...

از شغل آزاد زیاد خبر ندارم ولی شوهرم و پدرم ک هر دو کارمند بودن ده یازده تومن حقوقشونه. خانوما هم از آقایون کمتر میگیرن تا جایی ک میدونم

اون چ کارمندیه ک ۳۰ میگیره؟؟

کارمندای بانک بعضیاشون که دیگه ۵۰ میگیرن به اضافه کلی وام کم بهره که میگیرن و اینور اونور زمین و ماشین می‌خرند دوتاشو تو فامیل داریم.