2777
2789

اکثرا خواب میبینم همسرم داره خیانت میکنه محتوا هم اینجوریه که همش خودش میاد میگه اصلا هم پشیمون نیست

هربار هم با سردرد عجیب از خواب پامیشم الان باز خیلی گریه کردم

همسرم مرد خوبیه مطمئنم اینکارو نمیکنه اخه این چه خوابیه میبینم 

فکر اینکه خیانت کنه هم ندارم 

واقعا نمیفهمم 

به آرزوهام قول رسیدن دادم…با وجود تمام سختی هام برای زندگیم تلاش میکنم و میخوام در آینده پسرام به وجود مامانشون افتخار کنن❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه تیکر بارداریتو نمیدیدم که آبیه میگفتم میخوای دختر بیاری

اخه خیلی شنیدم این خواب تو بارداری معنیش دختر اوردنه

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰
نی نی سایت کمتر بیا تاثیر نی نی سایت هست  من الان به محبت شوهرم به بچه ها حسادت میکنم

اینم میتونه باشه ناخودآگاه رو ذهنم تاثیر گذاشته

به آرزوهام قول رسیدن دادم…با وجود تمام سختی هام برای زندگیم تلاش میکنم و میخوام در آینده پسرام به وجود مامانشون افتخار کنن❤️
اگه تیکر بارداریتو نمیدیدم که آبیه میگفتم میخوای دختر بیاری اخه خیلی شنیدم این خواب تو بارداری معنی ...

وای 🥺

جالبه بدونید من تا قبل اینکه جنسیت بچه رو بفهمم هی خواب میدیدم دارم به نوزاد دختر شیر میدم 

وای 🥺 جالبه بدونید من تا قبل اینکه جنسیت بچه رو بفهمم هی خواب میدیدم دارم به نوزاد دختر شیر میدم&n ...

خیلی جالبه خوابات برعکس جنسیتن😂😂😂😂

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰
خیلی جالبه خوابات برعکس جنسیتن😂😂😂😂

کلا معکوس خواب میبینم😂😂😂

البته خواهر شوهرم بارداره شاید بچه اون دختره ولی اخه چرا من شیر میدادم😂