2777
2789

دردل کنم باهاتون من خواهرم ندارم شما جای خواهر

من ۱۶سالم بود به زور شوهرم دادن خاب بودم پا شدم دیدم دارن صیغه میکنن نامزد کردم ک با خودم گفتم ک نمیتونیماینجوری بمونم بزاربهش فرصت بدم ولی نگو همه بدبختیام عقب بوده بعد ایندک عقد کردیم هر روز جنگ و مرافعه بود 

بی غیرت بازی هاش دیه حد نداش هر روز خدا کتکم میزد جوری ک خون از لبو لوچم اویزون بود ولی خانوادم میگفتن اشکال ندارع درست میشه کتکمیزد نوشیدنی الکی رو جای اب مصرف میکرد مادرش خواهرش هم دست میشدن منو سه تایی میزدن برام بهتون درست می کردن ک تو با یکی دیگه ای جلو خودم با هزار تا دختر لاس میزد تحقیرم میکرد جلو مهموناشون مثل کوزت بر خورد میکردو هزار تا بلای دیگه ک سرم می اورد همه اینارو دو سال تحمل کردم شدم‌ک ۱۸ساله قشنگ یه کتک درست حسابی زد اورد پرت کرد جلو خانوادم خانوادم بازم میگفتن ابرومون میره باید عروسی کنی بری تحمل نکردم از خونه فرار کردم شد برام عذاب الهی چقد بی دست پا شدم چقد تنها بودم یه ماه تو یه شهر غریب بیچاره افتاده بودم هیچکسو نداشتم بعد یه ماه گوشیمو روشن کردم خانوادم پیدام کنن بعد اون بازمبدبختی هام شروع شد جای این کپشتم بلشن بهم ناسزا گفتن فقط مادرم پشتم بود دیه بعد برگشتنم خانواده نامزدم اینا اومدن برای اشتی ولی اومدن تو خونه خودمون کتکم زدن انکشتموشکستن درخاست طلاق دادم سه سال طلاقم طول کشید هر جا میرفتیم اونجا اشنا داشت حقمو پایمال میکردن برای انگشتم دیه صادر شد ۶میلیون پلی یکاری کردن ک شد ۲میلیون سه سال عذاب کشیدم هر جا میرفتم مث سایه دنبالم بود زمستون بود رفته بودم فیزیوتراپی برا انکشتم توی اون برف و بوران با نامردی اومد با ماشینش  زد منو بهم گف از همه حقت بگذر تا طلاقت بدم بعدسع سال برو بیا زحمت انقد عذاب کشیده بودم ک از حقم گذشتم بازم اذیت کرد یه ماه بعد اون دیه خودشم راضی شد طلاقم داد بهد طلاق افسرده شدم نیرفتم مشاوره روزای سخت ولم نمیکردن برام کابوس شده بودن اما خدا بنده هاشودوس داره بعد دوماه ک تو حالت افسردگی بودم با کمک مشاورم حالم بهتر شد دقیقا بعد هفت ماه از جداییم یکی اومد ت زندگیم اون موقع فهنیدم خوشی چیه زندگی چیه عشق چیه هر لبخندش منو هزار بار برای زندگی امیدوار میکنه الانم ک دو ماهه عروسی کردم اومدم خونم بعد دو سال نامزدی واقعا خدا بنده هاشو دوس داره خدا وقتی یه درو ببنده یه درو حتما باز میکنه یه در ک  سهله   ده تا در باز میکنه ببخشیدا سرتونودرد اوردم طولانی شد اما حرفا مدتیه توی دلم سنگینی میکرد حتی میتونین هم نخونین 💔🙂

عزیزم خداروشکر الان حالت خوبه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اما هنوزم بعضی وقتا اذیت میشم یکم چون اون اواری ک مونده روی بدنم همشون یاداور روزای بد منه

عزیزم... حق داری

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
خداروشكر داستان شما خوب تموم شد

اره ولی بعضی وقتا باورش برا خودمم سخته ک تونستم از این همه مراحل سخت زندگی رد بشم اونم توی اون اوج روزای خوب ۱۸سالگی بچگیم کلا همش ب فنا رفت نتونستم بچگی کنم

ایشالله خواهر نا امید نباش  خدا هیچ وقت نا امیدت نمیکنه ت فقط باورش کن

دیگه راستش نا امیدم نمیشم بیحس شدم کلا دردای زندگیمو بگم هیچکس باورش نمیشه خودمم باورم نمیشه چطور طاقت آوردم امیدوارم خدا به همه شادی و خوشی بده 😃

هرکه خوداند وخدای دلش که چه دردیست در کجای دلش😊
واینکه اون طرف سابق تاوان زشتی هاشو میده دنیا بی حساب و کتاب نیس

ازدواج کرده چند روز پیش بیرون انفاقی روبه رو شدیم  نمیدونستازدواج کردم با یه بیوه ازدواج کرده زنه همش مادرشو کتک میزنه بهم گف خدای ت منو زده در گیر دود و دم شده زمین گیر شده میگف مادرمم مریض شده بیا برگرد پیشم دتیارو ب پات بریزم ت خوبی کردی و من ندیدم جالبش میدونی چیه این فامیل بود داغونم کرد ولی شوهرم غریبس با این ک احساساتش یکم ضعیفه اما همیشه سعی میکنه مث کف دستش نگهداری کنه همیشه میگه من اگ یه دست لباس داشته باشم برا دو سال بسمه اما ت همیشه پرزرق و برق باش همیشه خشپدش باش