دردل کنم باهاتون من خواهرم ندارم شما جای خواهر
من ۱۶سالم بود به زور شوهرم دادن خاب بودم پا شدم دیدم دارن صیغه میکنن نامزد کردم ک با خودم گفتم ک نمیتونیماینجوری بمونم بزاربهش فرصت بدم ولی نگو همه بدبختیام عقب بوده بعد ایندک عقد کردیم هر روز جنگ و مرافعه بود
بی غیرت بازی هاش دیه حد نداش هر روز خدا کتکم میزد جوری ک خون از لبو لوچم اویزون بود ولی خانوادم میگفتن اشکال ندارع درست میشه کتکمیزد نوشیدنی الکی رو جای اب مصرف میکرد مادرش خواهرش هم دست میشدن منو سه تایی میزدن برام بهتون درست می کردن ک تو با یکی دیگه ای جلو خودم با هزار تا دختر لاس میزد تحقیرم میکرد جلو مهموناشون مثل کوزت بر خورد میکردو هزار تا بلای دیگه ک سرم می اورد همه اینارو دو سال تحمل کردم شدمک ۱۸ساله قشنگ یه کتک درست حسابی زد اورد پرت کرد جلو خانوادم خانوادم بازم میگفتن ابرومون میره باید عروسی کنی بری تحمل نکردم از خونه فرار کردم شد برام عذاب الهی چقد بی دست پا شدم چقد تنها بودم یه ماه تو یه شهر غریب بیچاره افتاده بودم هیچکسو نداشتم بعد یه ماه گوشیمو روشن کردم خانوادم پیدام کنن بعد اون بازمبدبختی هام شروع شد جای این کپشتم بلشن بهم ناسزا گفتن فقط مادرم پشتم بود دیه بعد برگشتنم خانواده نامزدم اینا اومدن برای اشتی ولی اومدن تو خونه خودمون کتکم زدن انکشتموشکستن درخاست طلاق دادم سه سال طلاقم طول کشید هر جا میرفتیم اونجا اشنا داشت حقمو پایمال میکردن برای انگشتم دیه صادر شد ۶میلیون پلی یکاری کردن ک شد ۲میلیون سه سال عذاب کشیدم هر جا میرفتم مث سایه دنبالم بود زمستون بود رفته بودم فیزیوتراپی برا انکشتم توی اون برف و بوران با نامردی اومد با ماشینش زد منو بهم گف از همه حقت بگذر تا طلاقت بدم بعدسع سال برو بیا زحمت انقد عذاب کشیده بودم ک از حقم گذشتم بازم اذیت کرد یه ماه بعد اون دیه خودشم راضی شد طلاقم داد بهد طلاق افسرده شدم نیرفتم مشاوره روزای سخت ولم نمیکردن برام کابوس شده بودن اما خدا بنده هاشودوس داره بعد دوماه ک تو حالت افسردگی بودم با کمک مشاورم حالم بهتر شد دقیقا بعد هفت ماه از جداییم یکی اومد ت زندگیم اون موقع فهنیدم خوشی چیه زندگی چیه عشق چیه هر لبخندش منو هزار بار برای زندگی امیدوار میکنه الانم ک دو ماهه عروسی کردم اومدم خونم بعد دو سال نامزدی واقعا خدا بنده هاشو دوس داره خدا وقتی یه درو ببنده یه درو حتما باز میکنه یه در ک سهله ده تا در باز میکنه ببخشیدا سرتونودرد اوردم طولانی شد اما حرفا مدتیه توی دلم سنگینی میکرد حتی میتونین هم نخونین 💔🙂