2777
2789
عنوان

نی نی یار

96 بازدید | 8 پست

@نی_نی_یار_شب  

@نی_نی_یار_شب  عزیزدلم چرا کاربرdiba_3178 رو تعلیق کردید؟؟ دوستم بوددد.الان داشتم باهاش حرف میزدم یهو دیدم تعلیق شد.برگردنید لطفااا

دلبر ناب دلم .کاربری برای دو نفرع‌. من و رفیقم. پس کارآگاع بازی درنیارید😐

@نی_نی_یار_شب   دعزیزدل چرا کاربزیشو تعلیقکردید، ؟ الان داره یکسرهبهم پیام میده ک ب نی نی یار بگو چزا تعلیقم کردن؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر برگشت کاربری با من نیست اجازه ندارم

خب میشه فقط بگی ک چرا تعلیق شد؟ اخه کاری  نکرد‌.سیاسی هم تاپیک نزد وباکسی دعوام نکرد

@نی_نی_یار_پنج  

عزیزم لطفا کاری رفیقمو برگردونید .

@diba_3178 لطفااااا برش کگگردنید .تماس یا ماهم پیام داد ولی پیگیری نکردند.دیشب یهوووو تعلیق ششد.

هی دارع بعم پیامک نیده ک ب نینی یار بگو بر گردو‌نه متو‌.لطفا برش گرد‌ون و دلیل تعلیق ش بگو

@نی_نی_یار_3  

@نی_نی_یار_3  

@نی_نی_یار_پنج

خب میشه فقط بگی ک چرا تعلیق شد؟ اخه کاری  نکرد‌.سیاسی هم تاپیک نزد وباکسی دعوام نکرد @نی_نی_ی ...

تعداد پیام ها زیاد دونه دونه چک میشه

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

تعداد پیام ها زیاد دونه دونه چک میشه

عزیزم لطفا دلیل ترگیدنشو بگید و رسیدگی کنید و برگردونید کاربریشو .لطفا.خیییلی ناراحت شدع