2777
2789
عنوان

کیا مرگ رفیق دیدن بیایین

2834 بازدید | 27 پست

سلام 

الان چهارساله از دستش دادم هنوزم یادمه خیلی دلم براش تنگ شده  به بدترین شکل ممکن از دنیا رفت 😭😭الان یدفعه یادش افتادم و بغضم گرفت 

بیایید بگم داستان فوتشو دلممم خونه براششش

من

خدارحمتش کنه

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من

خیلی بده یاد حرفاش میفتم داغون میشم‌...

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید بنویسید که اندوه بشر بسیار است....،💔                                                  اگه توهم عاشق امام حسینی پس بیخیال همه تفاوتا منو تو یه اشتراک بزرگ داریم دوست من🙂❤️

من:))) 

هنوز سالگردش نیومده:)) 

تا امروز نه سر خاکش رفتم نه مشکیشو پوشیدم و هنوز هم منتظرم از اون چالش های مسخره اش باشه و یه روز بیرون ببینمش 

چند بار بیرون بقیه رو باهاش اشتباه گرفتم 

ولی من قرار نبود اینجوری بزنم زیر گریه 

کاش همش خواب بود 

کاش یکی بیاد بگه همچون باهات داشتیم شوخی میکردیم:)))))

16سالمه !نگید اینجا چیکار می‌کنی و جای تو نیست و...من تایمی برا اومدن به اینجا که هیچ حتی تایمی برا گوشی بدست گرفتن هم‌ ندارم و هر از موقع هایی تو زمانایی که احساس کردم تنهام،احساس کردم خستم از ادمای حقیقی، احساس کردم نیاز به مشورت از آدمای از خودم بزرگتر دارم و... میام اینجا . نه علاقه ای برا بحث های ۱۸+دارم نه کسی تا حالا می‌تونه بگه منو تو این بحث ها دیده ... من هر از موقع هایی میام اینجا فقط برا اینکه تو حقیقی خواهر بزرگتر از خودم ندارم و شما همتون عین خواهر بزرگتر من :) و جدی تو شرایطی نیستم که بخوام بخاطرع بهونه سن بلوغ هر غلطی بکنم و بخدا تموم این حرف و کنایه هارو خودم می‌دونم پس میشه یکم با هم مهربون تر باشیم؟!🥲🫂(شد ۱۷سالم و هنوزم حرفام همون حرفای قابلیت🙃)