2777
2789
من یکی دوهفته دیگه وقته زایمانه ب احتمال قوی طبیعی خیلی میترسم همش نگرانم

نترس عزیزم به لطف خدا همه چی خوب پیش می‌ره ،حتما پیاده روی رو داشته باشید روزی نیم ساعت،من خودم الان ۲۰ روزه سومی رو طبیعی زایمان کردم 

و خدایی که به شدت کافیست...
نترس عزیزم به لطف خدا همه چی خوب پیش می‌ره ،حتما پیاده روی رو داشته باشید روزی نیم ساعت،من خودم الان ...

میشه بگین چطوری بود؟ خیلی سخت بود؟ شما ورزش هم میکردین؟بیمارستان دولتی یا خصوصی

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور بگم.  فوبیا شدیدی دارم وتقعا با فکرش دیوونه میشم

درکت میکنم عزیزم منم همینجوری بودم.نمیدونم واقعا چی بگم چون هیچ کس نمیدونه که بدن شما مناسب زایمان طبیعی هستش یا نه.من خودم بعد این زایمان سخت فهمیدم که واقعا ساختار بدن من مناسب زایمان طبیعی نیست چون تا ۳ ماه بعد خون ریزی داشتم و شقاق مقعدی گرفتم که معذرت میخوام با هربار اجابت مزاج انگار داشتم درد زایمان میکشیدم....انشاالله شما زایمان خوبی داشته باشین😊

میشه بگین چطوری بود؟ خیلی سخت بود؟ شما ورزش هم میکردین؟بیمارستان دولتی یا خصوصی

ببین عزیزم درد که داره ،زایمان بدون درد نمیشه،من چون شکم سومم بود راحت تر از قبلی ها بود،

ورزش هم سر هر سه تا رفتم و ماما همراه هم سر هر سه تا گرفتم و توی بیمارستان دولتی زایمان کردم بشدت راضی بودم

ببین عزیزم درد که داره ،زایمان بدون درد نمیشه،من چون شکم سومم بود راحت تر از قبلی ها بود، ورزش هم س ...

من ورزش ک نرفتم دومین بچمه...میدونم درد داره ب شما آمپول فشار زدن از گاز استنشاقی هم استفاده کردن؟

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

من ورزش ک نرفتم دومین بچمه...میدونم درد داره ب شما آمپول فشار زدن از گاز استنشاقی هم استفاده کردن؟

سر قبلی ها اره زدن ولی سومی کاملا فیزیولوژیک بود حتی برش هم نزدن

سر قبلی ها اره زدن ولی سومی کاملا فیزیولوژیک بود حتی برش هم نزدن

خدا کنه منم زایمان راحتی داشته باشم دعا کن برام...البته از زایمان اولم ۹ سال میگذره

عزیزم زایمان دوم و سوم از اولی راحت تر بود یا نه فرقی نداشت؟

سختتر بود برای من.تو زایمان اولم بدنم  قویتر بود.ولی تو زایمان سومم ب وضوح ناتوان شده بودم.دردم کمتر بود ولی توان نداشتم اصلا.از حال رفتم.و ساعتها طول کشید یکم ب خودم بیام

در حالی ک بعد از زایمان اولم بلافاصله بعد از زایمان خودم رفتم دست و صورتمو شستم نشستم آرایش کردم.

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم