2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک پول خوشبختی نمیاره

420 بازدید | 44 پست

اول اینکه صد در صد غلطه 

1.وقتی پول داشته باشی یه درد داری نداشته باشی هزار درد 

2.فقط اونایی ک شاغلن یا تو اجتماعن میبینن ک با پولدار و فقیر چطور رفتار میشه( عده ای با شخصیت هم هستن ک معیار ادبو تو ظاهر نمی‌بینن ولی خب انگشت شمار)

3. پول سلامتی میاره( نمیدونم چقد در جریانین ولی برای قطع نخاع و حتی بعضی سرطانها درمان قطعی اومده ولی با قیمتای فضایی ک یه فقیر فقط تو خوابش می‌تونه ببینه)

4. پول زیبایی میاره ( دیگه همه میدونن چطور) 

انقد موردای زیادیو میشه گفت ک حتی قابل شمارش نیست، فقط هدفم از این تاپیک این بود ک اونی ک سرکار میره تلاش میکنه ولی بازم به جایی نمیرسه بی عرضه نیست 

کاش بجای حرفای تلخی ک یه عده میزنن درک داشته باشیم و اگه میتونیم کمکشون کنیم ( مادی،معنوی) و یا اگه کاری از دستمون بر نمیاد نمک رو زخمشون نپاشیم🖐️

لباس عافیت بر تن همه ی بیماران بپوشان توکل به لطف و مهربانی خودت ای آفریدگار آسمان ها.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زر زدن.جدی نگیر امروز فقط دو میلیون پول دکترو داروهام شد فردا ام ۲ میلیون ی تست دارم ی تومنم ازمایشام کلا چهار میلیون این دو روز خرج شد.پول اره خوشبختی نمیاره

ولی نبودنش صد در صد بد بختی میاره.

من از پایان خود آگاهم زنده باد تمام اشتباهات من✌🏻
بااحترام قبول ندارم حرفاتون رو من از اون دسته آدمایی هستم ک بین عشق و پول عشق رو انتخاب میکنم🤍🌱

منم همین کارو کردم خام بودم فکر شمارو داشتم الان که شرمنده میشم جلو بچم وخانوادمو دوستام میگم غلط کردم

هرجا میرم خانوادم جام حساب میکنن حتی نتونستم یه بستنی مهمونشون کنم همیشه آویزونم 

بااحترام قبول ندارم حرفاتون رو من از اون دسته آدمایی هستم ک بین عشق و پول عشق رو انتخاب میکنم🤍🌱

دوشب گشنگی بکشی عشق یادت میره خخخ

کارما💫     چالش ناشناس👇👇👇 https://daigo.ir/secret/51308750148

پس شما حتما زندگی مناسبی دارین و درکی از زندگی فقرا ندارین

لباس عافیت بر تن همه ی بیماران بپوشان توکل به لطف و مهربانی خودت ای آفریدگار آسمان ها.