اینم حاصل زندگی زناشویی من:
دوبار بارداری خارج از رحمی.... 😞
برداشتن یکی از لوله هام....😞
بارداری سوم با ای وی اف منتها👇
سقط دخترم تو هفته ی بیست بارداری، علت سندروم داون دخترم😞
توروخدا دیگه ازمن نپرسین باردارم یا نه! بچه دارم یا نه!
ندارم، والله ندارم😩😩😩
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اون شخص خاصی که نمی خوای پروفایل ت رو نبینه فقط تنها راهت اینه بلاکش کنی،دیگه هر موقع بخواد عکستو باز کنه ببینه یهو عکسه براش می پره
دوست عزیزم میشه یه صلوات بفرستی اول واسه سلامتی امام زمان عج بعد من که خدا به این زودی یه بچه سالم بهم بده.شاید واقعا صلوات و دعای تو واسم سرنوشت زندگیم رو عوض کنه پس ساده نگیرش.مرسی
البته دیگه نمی تونی پیامی ازش دریافت کنی چون بلاک شده دیگه
دوست عزیزم میشه یه صلوات بفرستی اول واسه سلامتی امام زمان عج بعد من که خدا به این زودی یه بچه سالم بهم بده.شاید واقعا صلوات و دعای تو واسم سرنوشت زندگیم رو عوض کنه پس ساده نگیرش.مرسی
یه نفر تو ت ل گ ر ا م هست گه نه عکسش برام میاد نه زمانی که تو تل بوده که این دومی رو بلدم ولی عکسش نمیاد اما همون شخص با همون شماره تو تبلتم عکسش میاد و زمانی که بوده بلاکم کرده؟
یه نفر تو ت ل گ ر ا م هست گه نه عکسش برام میاد نه زمانی که تو تل بوده که این دومی رو بلدم ولی عکسش نمیاد اما همون شخص با همون شماره تو تبلتم عکسش میاد و زمانی که بوده بلاکم کرده؟