2777
2789
عنوان

دوستم بعد خیانت همسرش تغیر کرده

396 بازدید | 20 پست

یه چیزی ذهنمو بدجور درگیر کرده لطفا نگید به من چه وووو

چون برام مهمه  میترسم ک اون چیزی ک تو ذهنمه دریت باشه و اگه خدایی نکرده مثبت باشه جلوشو بگیرم

من یه دوست دارم  هم دوستمه هم فامیله

خانم خوبیه ۳۲سالشه چندین ساله میشناسمش و خانم سر سنگینیه

اما عید اومد بهم گفت با همسرم دعوا کردم و  کتکم زده چون چتاشو به یه دختر دیدم وووو

خلاصه حدود ۱ ماه دعوا و درگیری شدید داشتن تا  اخرش منو همسرم اشتیشون دادیم و باهم اوکی شدن

اما این خانم بعد از اشتی با شوهرش حرکتاش خیلییییی تغیر کرده خیلی سبک شده تابحال لب به قلیون و سیگار  نزده اما الان قلیون و سیگار میبینم میکشه و خدایی خیلی خوب بود الان طرز لباس پوشیدنش تغیر کرده میره بیرون  تنهایی لباساس بدنما وووو  چن بار باهم رفتیم کافه و زستوران اما سبک بازی خنده های بلند و بلند میشد  میرقصید منم میگفتم  حتما برا شوهرش اینطوری میکنه اما دیدم ن شوهر هی نیست و دوستم بازم داره یه کارایی میکنه ک تابحال نکرده

نمیخوام دخالت کنم تو زندگیش اما دوستمه نمیدونم  چطوری راهنمایش کنم 

❤️کاربری دست سه نفره❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ن فضول زندگیشم ن بدیشو میخوام فقط نگرانشم طوری رفتار میکنه انگار داره برای یکی غیر از همسرش به خودش میرسه  یا دنبال کسیه ک بهش نخ بده

من نمیدونم چی بگم بهش میترسم به راه بد بره

❤️کاربری دست سه نفره❤️

کاش هیچوقت زنی به جایی نرسه که با این کارا بخواد دل خودشو خنک کنه

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
من ن فضول زندگیشم ن بدیشو میخوام فقط نگرانشم طوری رفتار میکنه انگار داره برای یکی غیر از همسرش به خو ...

دوستت ی مرد نابودش کرده بنابرین زده برطبل بیعاری شاید حالش خوب الان

خیانت ادم نمیتونه ببخشه 

واقعا سختشه 

خیلیا سعی میکنن ببخشن اما تلافی کنن 

خیلیام سعی میکنن ببخشن اما عوض میشن که همسرشونو تحریک کنن بگن منم بلدم اما ذاتم پاکه 

احتمالا دوستتون تصمیم داره تلافی کنه 

یا میخواد شبیه زنایی بشه که همسرش میپسنده 

لنتقام میگیره

منم همین فکرو کردم شاید داره حرص همسرشو در بیاره با برای جلب توجه همسرش باشه اما میبینم همسرش صبح تا شب سر کاره وقتی همسرش نیست بازم همین کارشه

دیشب یهویی از کوچشون رد شدیم دیدم لباس تنگگگ و بدنما و ساعت ۱۰ شب بیرون تو کوچه بود با ازایش و به خودش حسابی رسیده بود تعجب کردم و ترسم زیاد شد

❤️کاربری دست سه نفره❤️
من ن فضول زندگیشم ن بدیشو میخوام فقط نگرانشم طوری رفتار میکنه انگار داره برای یکی غیر از همسرش به خو ...

وقتی شوهرش بهش خیانت کرده احتمالا اینم بی حس شده نسبت به شوهرش و داره سعی میکنه فقط برای خودش زندگی کنه و به فکر خودش باشه حالا فکرم نکنم بخاد خیانت کنه البته بستگی به ذات هرکس داره بعضیا بدترین شوهرارو دارن ولی خیانت نمیکنن چون میگن نمیتونن وجدانشون قبول نمیکنه حتی شوهرشون قدرشون ندونن

ضربه روحی خورده داره خلع هاشو پر می‌کنه تو نمیتونی کاری براش بکنی،مگر این که بشی جای شوهرش و اون بی مهری و نامردی که در حقش کرده رو جبران کنی که امکان پذیر نیست مگر اینکه شوهر بیشعورش ببینه این تغییر کرده به خودش بیاد،وگرنه کاری جز خودشون و مشاور از کسی بر نمیاد تازه مشاور هم اگه درست درمون باشه نه هر بیسواد به درد نخوری