2777
2789

بنظرم مدیریت

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حقوق ول کن  اشباع شده و خیلی از وکیلا تو نون شبشون موندن  مدیریت یا حسابداری بهتره

خودمم موندم چیکار کنم آدم حداقل درس میخونه یه فایده ای براش داشته باشه

خودمم موندم چیکار کنم آدم حداقل درس میخونه یه فایده ای براش داشته باشه

حقوق رو کلا حذف کن 

واقعا وقت تلف کردنه 

واسه حسابداری همیشه و‌ همه جا کار هست 

من اشتباه کردم تو این اشتباه تکرار نکن 

با نظر من موافق نیستید ریپلای نکنید ، پبشنهادم بهت پماد سوختگیه:))
چرا حقوق ؟من به هر دوتاش علاقه دارم ولی علاقه کافی نیست بنظرم باید آینده رو هم در نظر گرفت

ببین اینکه میگن حقوق اشباع شده درسته ولی در نظر بگیر دانشگاه پیام نور یه ظرفیت خیلی زیادی واسه حقوق داره اکثر افرادی که میرن پیام نور شاید تلاش لازم رو نداشته باشن یا صرفا برای مدرک رفته باشن و  چون رشته حقوق دید خوبی بهش هس رو میخونن البته قطعا افرادی هستن که از پیام نور هم موفق شدن

دوم اینکه لیسانس حقوق بازار کار جالبی نداره شما باید تلاش کنی آزمون های حقوقی رو قبول بشی و وقتی قبول شدی میشه با مطالعه و توانایی زیاد به درآمد معقول رسید و حقوق تنها تهش وکالت نی میتونی بقیه حیطه هاش رو بری

اینکه من چرا مدیریت رو ترجیح نمیدم از کار پشت میز نشینی خوشم نمیاد بازم مدیریت ها خیلی گرایش دارن ولی بهترینش شاید مالی و بازرگانی باشه 

شما حقوق خوندین خودتون؟حسابداری ریاضی  زیاد داره؟

اره پشیمونم 

داره در حد خودش 

ولی راه میوفتی سخت نیست 

ما تو دانشگاه چند واحد گذروندیم 

من که ریاضیم افتضاحه 

پاس کردم به نظرم قابل تحمله

حتی بیرون میتونی کلاس بری ، خیلی زود وارد بازار کار بشی در کنار درس خوندن

با نظر من موافق نیستید ریپلای نکنید ، پبشنهادم بهت پماد سوختگیه:))
ببین اینکه میگن حقوق اشباع شده درسته ولی در نظر بگیر دانشگاه پیام نور یه ظرفیت خیلی زیادی واسه حقوق ...

من بیشتر دنبال استخدام دولتی ام،حقوق رشته ای که بعد از فارغ‌التحصیلی باید خودت دنبال درآمد باشی و استخدام دولتی نداره،یا اگه داره من نمیدونم 

حقوق رو کلا حذف کن  واقعا وقت تلف کردنه  واسه حسابداری همیشه و‌ همه جا کار هست  من ...

شما هم پشیمونید 😪

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن