2777
2789

اگه خودت و شوهرت جوان هستید و سابقه داشتن کودک سندرم داون ندارید یا توی خانواده بچه ی اینطوری ندارید نگران نباش. 

دشمنت را همچو میخ خیمه میخواهم مدام...تن به خاک و سر به سنگ و ریسمان بر گردنش 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه اولمونه ولی تو خانواده ها نداریم‌. ۳۳ سالمه

ببین عزیزم ان تی بالای 3 رو توی ایران سخت میگیرن ولی مثلا توی بعضی کشورها تا 3و نیم هم طبیعی میگیرن. نگران نباش استرس از همه چی برات بدتره. اگه خیلی میترسی با یه دکتر دیگه هم صحبت کن. دکتر خودت چی گفت؟ 

دشمنت را همچو میخ خیمه میخواهم مدام...تن به خاک و سر به سنگ و ریسمان بر گردنش 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

دکتر خودم چهارشنبه وقت دارم که برم. احتمالا سلفری مینویسه. نمیدونم

خیره انشاالله. غصه نخور. احتمالش کمه سلفری بخواد. آزمایش دادی دیگه؟ اون ستون ها قرمزن یا سبز؟ 

خیره انشاالله. غصه نخور. احتمالش کمه سلفری بخواد. آزمایش دادی دیگه؟ اون ستون ها قرمزن یا سبز؟ 

الان عنوان تاپیکاتو دیدم. یکیش توجهمو جلب کرد. متاسفم. مادر منم تقریبا دو ساله درگیره

یکی از ستون ها قرمزه

نگران نباش جاری من با شوهرش دختر خاله پسر خاله اند موقع بارداری سنش نزدیک 40 بود دکتر گفت میل خودته اگه خیلی نگرانی برو آمنیوسنتز. خیلی نگران بود انجام داد شکر خدا بچه اش سالمه. 

الان عنوان تاپیکاتو دیدم. یکیش توجهمو جلب کرد. متاسفم. مادر منم تقریبا دو ساله درگیره

ممنونم عزیزم. 😔

مادرتون چه سرطانی دارن؟ درمانشون خوب پیش میره انشاالله؟ 

ممنونم عزیزم. 😔 مادرتون چه سرطانی دارن؟ درمانشون خوب پیش میره انشاالله؟ 

ریه عزیزم

اولش که فهمیدیم خیلی حالش بد بود. در عرض بیست روز افتاد. ریه اش آب آورده بود. شش جلسه شیمی درمانی شد توده خیلی کوچیک شد. شش ماهی خوب بود باز توده بزرگ شد الان یه داروی خوراکی میخوره یه قرصه ولی کم از شیمی درمانی نداره. ولی خدا رو شکر خوبه. اما خب ضعیف اینا که شده اما به لطف خدا سر پاست

ریه عزیزم اولش که فهمیدیم خیلی حالش بد بود. در عرض بیست روز افتاد. ریه اش آب آورده بود. شش جلسه شیم ...

آره مامان منم سرطان ریه از نوع سلول غیر کوچک داره. دلم ازین میسوزه نه خودش سیگاری بوده نه بابام. مامانم سه جلسه شیمی شده هنوز نمیدونیم تاثیر داشته داروها یا نه چون اسکن اینا هنوز نگرفتن ازش ولی سرفه هاش قطع شده. به حدی سرفه میکرد که نفسش بالا نمی اومد. همش دستم به دعاست که تاثیر داشته باشه. 

ببخش عزیزم ناراحتت کردم دلم خیلی پره سر درد و دلم باز میشه. 

خدا به همه ی بیمارها شفا بده مادر شما و مادر منم همینطور. 

انشاالله شما هم بچه ات رو سالم و سرحال و با دل خوش بغل بگیری و مامانت هم با دیدن نوه اش خوشحال بشه.