2777
2789
عنوان

سقط در خانه ،نمیخوام کورتاژ شم

183 بازدید | 6 پست

سلام دوستان من دچارسقط فراموش شده شدم و تو هفته ۹امروز سونو شدم و گفتن قلبش ایستاده و جنین تو ۶هفته و پنج روز مونده،الان هیچ علایمی ندارم حتی یه ذره لکه بینی هم ندارم این سومین سقطمه....قبلی ها هم کورتاژ نشدم....اما خودم به لکه بینی و خونریزی میافتادم ،اما واسه این هیچی....نمیدونم چیکار کنم کسی تجربه ای داره کمک کنه؟؟؟

با دکتر مشورت کن چیزی نشه

رحم شوخی بردار نیس

یهو خداییی نکرده از دستش بدی

بگو میخوام تو خونه بمونم مثل قبلا دارو بده

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

با دکتر مشورت کن چیزی نشه رحم شوخی بردار نیس یهو خداییی نکرده از دستش بدی بگو میخوام تو خونه ب ...

چیو از دست بدم ینی؟رحم رو؟ دوبارداری قبلیم ای وی اف بود و دکترم خادم بود....اون موقع اون میفرستاد برای سقط اسن طبیعی بود و مد نظر دکتر خاصی نبودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب شما که تو بارداری مشکل داری چرا هی باردار میشی انگار سقط الکیه

عزیزم من دوبار ای وی اف شدم که سقط شد و بعد رفتم رویان برای بررسی علت سقط که در این بین طبیعی باردارشدم و این درحالی بود که من اصلا طبیعی باردارنمیشدم ۵سال و فکرشم نمیکردم که ممکنه طبیعی باردارشم و شدم و در کمال ناباوری میبینم اینک داره سقط میشه