2777
2789

بچه ها ۷ساله ازدواج کردم با مادر شوهرم یه جا زندگی میکنم حموم دسشویی مشترک با یه زیر زمین ۵۰متری نه هوا داره نه نور درسته با خانواده شوهرم خوبیم ولی از قدیم گفتن دوری و دوستی هراز گاهی اختلاف پیش میاد شوهرم درآمدش ضعیفه زمستونا زیاد کار نمیکنه با این اوضاع برم مستاجری بخدا دیگ تحمل ندارم یه جای ۳۰متری می‌خوام نمیخورم نمیپوشم ولی کرایه جور میکنم فقط برا خودم باشه اختیارش دست خودم باشه نظر شما چیه بچه هم ندارم

انشالله که جور میشه ی خونه پیدا میکنی

هنو به فکر بچه اینا نباش به خاطر خودت گناه داره

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

شرایطت خیلی سخته من نمیتونم تحمل کنم.  ولی بهتره خودت هم بری سر کار تا کمک خرج باشی بتونین کرایه خونه بدین تا مستقل بشی

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما برووو 

خودتم شاغل شو ک هم بخوری هم بپوشی  

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
شرایطت خیلی سخته من نمیتونم تحمل کنم.  ولی بهتره خودت هم بری سر کار تا کمک خرج باشی بتونین کرای ...

عزیزم ۱۲سالگی ازدواج کردم ترک تحصیل کردم چه کاری میتونم انجام بدم

عزیزم ۱۲سالگی ازدواج کردم ترک تحصیل کردم چه کاری میتونم انجام بدم

مگه همه کارا به تحصیل نیاز داره؟؟؟ 

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.
پس چی میشه توضیح بدی 🥺

مثلا. همسایه ما یه خانوم حدود ۴۵ ساله ست بیسواده و توی نونوایی کار میکنه، خیلیا رو میبینم کارگاه خیاطی کار میکنن، حتی بچه ها رو میبینم توی کیف دوزی ها وردست خیاط هستن. شرکت ها و تولیدی ها و خیلی جاها نیازی به سواد و سابقه کار نداره، یکی دیگه رو میشناسم بسته بندی مواد غذایی کار میکنه، رستوران ها و هتل ها هم خانم استخدام میکنن

فقط کمی اراده میخواد و بس