2777
2789

به مامانم نگفتم ولی دکتر گفت احتمالا مشکل مادرزادی داشته باشه یا قلبش یا کلیه اش یا معده اش مشکل داشته باشه

البته جواب سونوی آنومالیم نرمال بود و همه اندام ها نرمال بود.

دکترم گفت اگه جواب اکوی قلب و آزمایش غربالگریت نرمال باشه مشکلی پیش نمیاد فقط ممکنه بچه یا زود به دنیا بیاد یا با وزن کم.

چند تا تاپیک دیدم به علت اختلال درخون رسانی بچه هاشون ایست قلبی کردن یا توقف رشد و ختم بارداری😔😔

الان خیلی نگرانم از طرفی مامانم هی میگه بریم من میخوام لحاف تشک بخرم لباس بخرم😔

چی بگم بهش آخه چرا باید اینجوری میشد آخه

این بچه رو بعد از هفت سال خدابهمون داد اونم اینجوری😔😭

پ.ن:انگار بند ناف یه سرخرگ داره که میره به جنین خون میبره دو تا هم سیاهرگ که مواد زائد رو از جنین میاره به خون مادر الان به جای دوتا سیاهرگ یکی داره.

انشالله ک سالمه فکر و خیال نکن 

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خودت بارداری درکم میکنی آخه چطور میتونم فکر و خیال نکنم😔

میدونم عزیزم 

ولی استرس بیشتر خطرناکه برات 

توکل کن ب خدا انشالله چیزی نیس

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

توکل کن  به خدا 

پناه ببر زیر چادر حضرت فاطمه 

انشالله سالم صحیح میاد تو بغلت

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
قرص آسپیرین چون بارداری قبلیم مسمومیت بارداری داشتم به خاطر پیشگیری از اول بارداری مصرف میکنم.

میخوای به دکترت بگو بپرس نیازی نیست امپولم بده؟اخه تک شریانه شاید بهتر باشه خونت غلظت نداشته باشه