2777
2789
عنوان

معرفی کتابی فوق‌العاده جالب

| مشاهده متن کامل بحث + 1346 بازدید | 62 پست

سلام عزیزم خوب هستین😍 ببخشید مزاحمتون شدم بابت اون تاپیکی که  ذکر همنام رو می‌گفتین، خیلی ممنون از بابت زحمتی که کشیدین🌹🌹 فقط یه سوال داشتم برای اسم الهام فرمودین یا حیُّ و یا مهدی در صورتی که مهدی هم جزو اسماء اعظم الهی نیست ،هم اینکه به معنی هدایت شده هست، یعنی ما باید به خداوند بگیم هدایت شده؟؟ در صورتی که هدایت کننده صفت خداوند هستش، برام خیلی سوال شده بود این قضیه، بعد توی اسماء اعظم الهی که نگاه کردم برای ابجد اسم الهام مثلاً مُجیب حبیبُ هم ۷۷ در میومد یا دائمُ حبیبُ، بازم بود که مثلاً دو اسم در کنار هم ۷۷ در میومد،همین که معنی اسم مهدی که هدایت شده هست و نمی‌تونه صفت خداوند باشه،اگر مقدوره براتون محبت کنیدمنو راهنمایی کنید ممنونتون میشم، چون من به شدت گره و بستگی دارم سالهاست😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.