2777
2789
عنوان

معرفی کتابی فوق‌العاده جالب

1293 بازدید | 62 پست

بچها یه کتاب هست نسبتا جدید هم هست به نام ( سه موج از ارواح داوطلب و زمین جدید ) این کتاب واقعا خیلی جالبه .حتما مطالعه اش کنین . اطلاعات جدیدی در مورد هستی ،بودن ما و ،اتفاقاتی که داره در زمین و در زندگی ما انسانها میوفته جریانش چی هست ،در کل متوجه همه مسایل میشین .سه جلد هست ولی لازم نیست حتما سه جلد رو بخرید چون هر جلد اطلاعات مخصوص به خودش رو داره .میتونین دانلودش کنین .خیلی کتاب عجیب و خاصی هست .اگه این کتاب رو مطالعه کنید دیگه منظور سریال عقرب عاشق رو کاملا درک میکنید .کاملا متوجه منظور و معنی پشت صحبت ها و رفتار بازیگران میشین ..کلا خیلی چیزها رو متوجه خواهید شد .فلسفه تولد و مرگ ما .کجا میریم بعدش . فرشتگان و پیامبران که هستن .البته سلیقه ها و دیدگاه و بینش هر کسی فرق می‌کنه با دیگری .من خودم به شخصه چون خیلی علاقه دارم به این مباحث ،این کتاب برام خیلی جالب و جذاب هست .البته همیشه اینو میگم حتما باید پیش زمینه مطالعات ی و اطلاعاتی در زمینه های علوم ماورایی و یه مقدار فیزیک کوانتوم هم داشته باشید تا خیلی بهتر متوجه صحبت های نویسنده این کتاب بشید .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون بابت معرفیِ جذابتون 💜 حتما مطالعه میشه

منم خیلی تشکر میکنم از توجه و علاقه اتون عزیزم . امیدوارم موفق و سرشار از نور باشید .🌟✨💖💖🌟✨

ممنون بابت معرفیِ جذابتون 💜 حتما مطالعه میشه

واقعا خیلی متاسفم که وضع مردم مملکت من اینجوری شده .از بین چند صد هزار عضو این سایت فقط من و شما علاقه داریم به کتاب خوندن .حالا برید تاپیک خواهرشوهر یا تاپیک بیایید مثلا سر سفره نشستیم چی میگین .☹️ ۹۶۴۱ نفر بازدیدش کردن با پونصد و خورده ای پست خخخخخ 😆😪😪 البته من این تاپیک رو برای تبادل نظر نزدم فقط خواستم این کتاب رو معرفی کنم به خانوم های عزیز هر چند مطمعن هم بودم کسی تمایلی نشون نمیده.به هر حال من وظیفه انسانی فرهنگی و اجتماعی خودمو انجام دادم .

سلام ببخشید تایپیک اسم اعظم قفل شده میشه راهنمایی کنین برا ذکر اسم اعظم اگه اسممون تو شناسامه سا ...

اگه ذکر اسمی میخایید بگید همین جا تا براتون بگم عزیزم .

خیلی ممنون از مهربونیتون

اخه تو تایپیک دیدم زینب با زینب سادات رو جدا گفتین برا همین سوال شد برام اخه اسمم زهره سادات هسز

زهره رو پیدا کردم گفته بودین217یازکی یاسمیع

واینکه یه راهنمایی دیگه میخواستم شما تو تاپیک گفته بودین اسم محمدحسام خیلی خوبه و خوش یمن

من خیلی این اسمو دوس دارم 

برا ارتعاش اسم که با نام پدر و مادر ارزیابی میکنن زدم گف بدقدم وشوم نزولی 😥😥😥

واقعا خیلی متاسفم که وضع مردم مملکت من اینجوری شده .از بین چند صد هزار عضو این سایت فقط من و شما علا ...

عجیبه تا پیکتون برا من نیومده وگرنه من عاشق کتابم 

در جهاد زندگی نتوانستن هیچ است💥💫متاهل و متعهدم ✨میشه با دل پاکتون برای موفقیت و خوشبختیم صلوات بفرستید؟ اگه فرستادید بگید براتون حمد بخونم 😘درحال یادگیری زبان انگلیسی اگه تجربه و توصیه ای دارید که کمکم کنه ممنون میشم بگید 🎀هرکی کتاب خوب بهم معرفی کنه میشه دوست خوبم 😍💕💕💕

ذکر اسم چیه؟

متوجه نشدم کتابی که معرفی کردین میتونیم ذهن افراد رو بخونیم ؟ (منطورم اینه بفهمیم چرا طرف داره این حرف رو میگه؟)

به نظرتون دانلود پی دی اف رایگان از سایت ها و کانال ها اشتباهه حلال نیست؟ 

اونا پول دادن و تو کانالشون گذاشتن ما دانلود کنیم به نظرتون اگه دانلود کنیم حلاله یا نه؟

آخه من فعلا نمیتونم کتاب بخرم 

اگه دیدی شکستی... نمی‌گیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫

عزیزم میشه بگی چطوری حساب می‌کنی ؟ ابجد اسم رو خودم بلدم حساب کنم ولی خود ذکر رو از روی چه لیستی در میاری ؟ 

اگر توضیحش برات سخت یا زمان بره ذکر برای اسم محمدمعراج رو هم برام بگی کفایت می‌کنه بقیه کسایی که میخواستم رو توی تاپیکت پیدا کردم 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است