2777
2789
عنوان

امپول مادرم

424 بازدید | 16 پست

سلام مامان های گل 

مامان های عزیز دکتر به مادرم امپول نوروبیون برای سرماخوردگی داره ولی مادرم داخل درمانگاه هیچ وقت نمی زنه  خواهرم هم مسافرته ولی خودم بلدم بزنم اما یه مشکلی هست میگه دستت سنگینه😐 دکترم گفته حتما باید بزنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه من خودم مربی کاراته ام و دستام شبیه دستان مرده  برای همین میترسه  البته یه دور براش یه امپول زدن بد بخت فلج شد ولی الان خوب میزنم ولی بهش میگم میگه نه نه ترجیح میدم درد بکشم

حالا الان باهاش صبحت کردم دراز کشیده ولی داره همش میگه بسم الله الرحمن الرحیم 😂😂

اینجوری میکنه منم استرس میگیرم😂😂 

الان دارم امپول رو آماده میکنم ولی یه مطلب خونده بودم که اگر پوست رو جمع کنی دردش کمتره !

یه راه حلی بدین که بزنم دردش نگیرد یه چند دقیقه دیگه منتظر میشم ببینم چیکار کنم  😐

خواستم برم براش بی حسی بگیرم بعد تنبلی گرفتم آخه داروخانه نزدیک مون نیست رانندگی هم بلد نیستم