راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
NA جهانی هست اگه سوالی دارید بپرسید آگاهی لازم دارم
من شوهرم بعد 15 سال مصرف 45 روز پاکی داره، وقتی شرکت میکنه خوبه، تما گاهی بعضیا اونجا حرفهایی میزنن که ذهنش آشفته میشه، خیلی خستم از امیدواری دادن بهش کم آوردم نمیدونم چیکار کنم
➰ آخه تو چی میدونی ازم که*رو تنم جای چنگال گرگه*پا گذاشتم رو قلبم که له شم*ما کوچیکا خدامون بزرگه*من برم هیشکی تنها نمیشه *بغضی ابری برام وا نمیشه
من شوهرم بعد 15 سال مصرف 45 روز پاکی داره، وقتی شرکت میکنه خوبه، تما گاهی بعضیا اونجا حرفهایی میزنن ...
خدا رو شکر تبریک میگم نگران نباشید درست میشه ۹۰ روز ۹۰ جلسه باید مرتب بره بعدش ان شاالله قدم کار میکنه.. یکم صبر کنید فقط مرتبط باید بره جلسه ..آشفتگی طبیعی هست فقط فقط بفرستینش جلسه
(( کاربر آقا)) ما ، زخمی آغوش هایی هستیم که به امن بودن صاحبانشان اطمینان داشتیم ...
خدا رو شکر تبریک میگم نگران نباشید درست میشه ۹۰ روز ۹۰ جلسه باید مرتب بره بعدش ان شاالله قدم کار میک ...
خودش دوست داره بره خیلی هم اونجا تقویقش میکنن، دوست داره بره سرکار و بیکار نباشه ولی وقتی میره خسته میشه و آشفته خیلی سخته، این دوران تا کی ادامه داره کی جسمش توانایی کاررو داره
➰ آخه تو چی میدونی ازم که*رو تنم جای چنگال گرگه*پا گذاشتم رو قلبم که له شم*ما کوچیکا خدامون بزرگه*من برم هیشکی تنها نمیشه *بغضی ابری برام وا نمیشه