2821
2789
عنوان

گروه na

| مشاهده متن کامل بحث + 1181 بازدید | 19 پست
خودش دوست داره بره خیلی هم اونجا تقویقش میکنن، دوست داره بره سرکار و بیکار نباشه ولی وقتی میره خسته ...

تا ۹۰ روز از کارهای جسمانی نباید انجام بده باید استراحت کنه غبار مواد هنوز رد سرش هست .. شبها گل گاوزبون و بابونه بهش بدید .. پماد اکبر ۲ از داروخانه بگیر ماساژش بدید.. مرتب باید دوش بگیره .. تا ۹۰ روز فعلا رابطه زناشویی نباید داشته باشید چون بدنش سست هست و دچار استخوان درد میشه.. سردی به هیچ وجه بهش ندید غذاهای گرمی بهش بدید .. پاکی خیلی ارزش داره.. بهش بگید راهنمای مشورتی بگیره هر وقت ریخت به هم باید با راهنماش صحبت کنه .. درست میشه نگران چیزی نباشید یه چیز دیگه هم فراموش نکنید محیط خونه رو آروم نگه دارید تنش و استرس نباشه .. خداوند بهش نگاه ویژه ای کرده فقط یکم صبور باشید درست میشه

(( کاربر آقا)) ما ، زخمی آغوش هایی هستیم که به امن بودن صاحبانشان اطمینان داشتیم ...

تا ۹۰ روز از کارهای جسمانی نباید انجام بده باید استراحت کنه غبار مواد هنوز رد سرش هست .. شبها گل گاو ...

ممنونم از راهنماییتون، البته اینم بگم یه شب مقدار کمی مشروب خورد، ممکنه از اون باشه؟ 

➰ آخه تو چی میدونی ازم که*رو تنم جای چنگال گرگه*پا گذاشتم رو قلبم که له شم*ما کوچیکا خدامون بزرگه*من برم هیشکی تنها نمیشه *بغضی ابری برام وا  نمیشه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ممنونم از راهنماییتون، البته اینم بگم یه شب مقدار کمی مشروب خورد، ممکنه از اون باشه؟ 

خواهش میکنم ببخشید ماموریت بودم دیر جواب دادم .. نباید تحت هیچ شرایطی مشرب استفاده کنه اگر ادامه بده برمیگرده سر جای اولش .. خیلی ها از مشروب خوردن شروع شده و به اعتیاد کشیده شده .‌ نزارید استفاده کنه ..آره مشروب باعث این قضیه شده بوده .. تنهایی ، گرسنگی ، زمین بازی ، مصرف کننده ، وسایل بازی این اصول رو باید رعایت کرد

(( کاربر آقا)) ما ، زخمی آغوش هایی هستیم که به امن بودن صاحبانشان اطمینان داشتیم ...

خواهش میکنم ببخشید ماموریت بودم دیر جواب دادم .. نباید تحت هیچ شرایطی مشرب استفاده کنه اگر ادامه بده ...

اوکی ممنونم از توضیحتون 🙏

➰ آخه تو چی میدونی ازم که*رو تنم جای چنگال گرگه*پا گذاشتم رو قلبم که له شم*ما کوچیکا خدامون بزرگه*من برم هیشکی تنها نمیشه *بغضی ابری برام وا  نمیشه