2777
2789
عنوان

قد و وزنتون چنده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 43 پست
سویق رشد بخوری قدت بلند میشا تا۱۸ وقت داری 

نه می خوام کوتاه باشه دیگه بلند نشم

بنظرم آدمایی که با هر کسی دوست نمیشن هر مهمونی رو نمیرن هر لباسی رو نمیپوشن هر حرفی رو نمیزنن و حتی تو خلوت خودشون برای خودشون چارچوب دارن؛ آدمایین که نشون میدن درسته که آزادی قشنگه منتها نه به هر قیمتی!✨🌿ما نسلی هستیم که رجایی رو شنیدم و رئیسی رو دیدیم🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

162 

62 کیلو بودم قبل بارداری. راضی بودم خیلی

الان 66 اینطورا🤰

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

من قدم۱۷۱وزنم۶۸ دوس دارم قدمو حتی راضی بودم ۱۷۵باشم🫠

میخوام اینو بدونی که؛ اشکالی نداره اگه هنوز به جایی که میخوای باشی نرسیدی. هر چیز خوبی تو زندگی هزینه داره و زمان میبره تا بدست بیاد. پس خودتو با دیگران مقایسه نکن چون شرایط و زمان آدم ها با هم فرق داره. صبور باش و به تلاش و امید ادامه بده، نوبت تو هم میشه :))💙🦋

اسکلی؟؟

قد بلند ک خیلی خوبه!

من قدم ۱۷۰ هست همه بهم میگن خوشبحالت یاچقد خوبه

یاشوهرم همش میگه چقد خوبه ک قدبلندی .

یا یوقتا مطب دکترپوستم میرم بابقیه حرف میزنیم میگن تنها چیزیو ک نمیشهدهیچکاریش کرد قد کوتاهه

البته سلیقه ایه‌و هرمدلی خوبیای خودشو داره و زیباست

مثلا قد کوتاه یه خوبیش اینه ک میتونی هروقت هوس پاشنه بلندکردی ۷ سانتی ام بپوشی بهشون بیشتر میاد

ولی کلا چیزی کداری حسنه! نه نقص..

ژنتیکه قدت ؟   تغذیه ات چطوره ؟  خوبه قد بلند جذابه  من ۱۶۰ ۵۷

همه همین قدیم اما فامیلای بابام زنا کوتاهن

تغذیم خوبه 

نه بابا کجاش خوبه پیش عمه هام که وایمیستم خجالت میکشم

بنظرم آدمایی که با هر کسی دوست نمیشن هر مهمونی رو نمیرن هر لباسی رو نمیپوشن هر حرفی رو نمیزنن و حتی تو خلوت خودشون برای خودشون چارچوب دارن؛ آدمایین که نشون میدن درسته که آزادی قشنگه منتها نه به هر قیمتی!✨🌿ما نسلی هستیم که رجایی رو شنیدم و رئیسی رو دیدیم🖤