2777
2789
عنوان

قد و وزنتون چنده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 43 پست
اسکلی؟؟ قد بلند ک خیلی خوبه! من قدم ۱۷۰ هست همه بهم میگن خوشبحالت یاچقد خوبه یاشوهرم همش میگه چقد ...

همه ی خاستگارام قدشون کوتاهه خیلی بده خودم بلند باشم شوهرم کوتاه زشت میشه

بنظرم آدمایی که با هر کسی دوست نمیشن هر مهمونی رو نمیرن هر لباسی رو نمیپوشن هر حرفی رو نمیزنن و حتی تو خلوت خودشون برای خودشون چارچوب دارن؛ آدمایین که نشون میدن درسته که آزادی قشنگه منتها نه به هر قیمتی!✨🌿ما نسلی هستیم که رجایی رو شنیدم و رئیسی رو دیدیم🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه همین قدیم اما فامیلای بابام زنا کوتاهن تغذیم خوبه  نه بابا کجاش خوبه پیش عمه هام که وایمی ...

خجالت نداره گلم الان همه عاشق قد بلندن عالیه 

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

همین می مونی...الان احساس میکنی بلندی،بزرگ بشی عادی  منم ۱۶۷ وزند۶۸بودم شدم ۶۶ امیدوارم باز ...

خدا کنه همین جور بمونم دیکه بلند نشم

بنظرم آدمایی که با هر کسی دوست نمیشن هر مهمونی رو نمیرن هر لباسی رو نمیپوشن هر حرفی رو نمیزنن و حتی تو خلوت خودشون برای خودشون چارچوب دارن؛ آدمایین که نشون میدن درسته که آزادی قشنگه منتها نه به هر قیمتی!✨🌿ما نسلی هستیم که رجایی رو شنیدم و رئیسی رو دیدیم🖤
من ۱۶۸ منم همسن تو ام وزنم ۶۶

عه پس دوستای من خیلی‌هاشون کوتاهن هم قد خودم هیچ دوستی ندارم 

خدا کنه همین جور بمونم دیکه بلند نشم

منم دبستان و راهنمایی و حتی دبیرستان حس دراز بودن داشتم...تا ک رفتم دانشگاه دیدم نه بابا جز متوسط ها هستم ...

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
منم دبستان و راهنمایی و حتی دبیرستان حس دراز بودن داشتم...تا ک رفتم دانشگاه دیدم نه بابا جز متوسط ها ...

چنده قدت؟ خوش بحالت.من ۱۵۶

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  

۱۶۲

۵۵

من صداش میکنم ابد من...یعنی به من ختم میشه!یعنی به هم ختم میشیم؛)..هرچی که بشه ،حتی اگه روز ها باهم قهر باشیم و از هم دلخور ؛حتی که بدترین دعواهارو باهم داشته باشیم،حتی اگه از هم دلشکسته باشیم باز هم آخرش به هم ختم میشیم ابد من !! یعنی مهم نیست چی پیش بیاد و چی بشه من همیشه کنارتم♥️🌌       _شد کاربری چهارم.
عه پس دوستای من خیلی‌هاشون کوتاهن هم قد خودم هیچ دوستی ندارم 

من دوستام از خودم بلندترن😐🤦🏻‍♀️

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰
من دوستام از خودم بلندترن😐🤦🏻‍♀️

منم همچین دوستایی می خوام

منم همچین دوستایی می خوام

مهم اخلاقشونه وگرنه که قد مهم نیست 😂

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰
مهم اخلاقشونه وگرنه که قد مهم نیست 😂

😆