2777
2789
عنوان

باشوهرم قهرم

190 بازدید | 13 پست

سلام سه روزه قهرم و اینم بگم قهرم اینجوریه دعوا و لحث نمیکنم ولی کلا حرف نمیرنم و محل نمیدم

دلیل قهرم اینه بردرشوهرم زنگ زده گفته به شوهرم میخوام زن بگیرم فلانی رو برو با مادر صحبت کن من روم نمیشه اون روز خونه مادرشوهرم بودیم هرچی منتظر بودم بگه نگفت وقتی خداحافظی کردیم بریم خونمون تو راه گفتم چرا نگفتی گفت جلو تو نمیخواستم بگم چون این مسئله به تو ربطی نداره با اینکه من اصلا اینجوری نیستم دخالت کنم تازه کمک هم میکنم خوده برادرشوهرم از روابط خودشو اون خانم خیلی بهم گفته ولی شوهرم که اینجوری گفت باز شدم اصلا دیگه قهر کردم گفتم اینجوری ینی ارزش منو میاری پایین به جایی که حداقل جلو من بگی که انگار اونجا منم کاره ایم دو روز دیگه خاستگاری باشه میگه لابد تو نیا 

تازه این فقط یه مسئله کوچیک بود اقا ساعت دو میره سرکار از صبح خوابه تا دو بعد دو بیدار میشه انگار نه انگار زنی تو خونه هست لباس میپوشه میره سرکار تا دوازده شب بعد باز میاد میخوابه تا دو همیشه وضعیت من همینه 

خودم نونوایی میرم مغازه میرم همه کارا رو میکنم ابگرمکن خرابه اب ازش چکه میکنه انگار نه انگار شیر اب گرم رو بسته همین ظرف میشورم اب گرم ندارم دیگه اب سرده تازه حامله هم هستم زیر دستشور اب میده همونو درست نمیکنه منم نه برادری دارم نه کسی رو 

ببخشید طولانی شد لطفا نظرتونو بنویسید چقدر دیگه قهر باشم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

علی الحساب قهر بمون تا فکرامونو بذاریم رو هم 

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌
بنظرم سر زن گرفتن برادر شوهرت قهر نکن.بحث و قهرت برا بی مسئولیتش باشه بهتره...باهاش صحبت کن بفهمه مس ...

انقد صحبت کردم فایده نداشته دیگه خسته شدم الان همش به خاطر بچه تو شکممه که تحمل میکنم 

چیکار کنم واقعا؟ 

باید صحبت کنی باهاش مشکلتو حل کنی داری مامان میشی دیگه قهر کردن واسه بچه هاس

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24
شما که میگی همش خوابه سرکاره کی وقت کرده حاملت کرده 😀 خب بهش بگو مرد خونه ای وظایفی داری با خواهش ن ...

حامله هم که کرده مواظبم نیست الان تشک تو خونه پهن میکنه میگم جمع کن واسم سنگینه نمیتونم میگه باشه قشنگ یه هفته تو خونه بود اون تشک اخر خودم جلوش جمع کردم گفت دست نزن جمع میکنم گفتم جمع کردن تورو هم دیدیم 

حامله هم که کرده مواظبم نیست الان تشک تو خونه پهن میکنه میگم جمع کن واسم سنگینه نمیتونم میگه باشه قش ...

ببین فیلم بازی کن مثلا یکم کار کردی چیزی جا به جا کردی خودتو بزن به بدحالی وای وای کن بگو حالم بده بچه چیزیش نشه تا بترسه بگه خودم انجام میدم

اسی قهر چیزی رو در س نمیکنه عزیزم رابطتون بدتر میشه تو واسه زن گرفتن  برادر شوهرت قهر نکن بزار تنهایی بگه ول کن بابا حامله هم هستی به فکر خودت وبچه تو شکمت باش بهش بگو نخواب تا لنگ ظهر تو هم وظیفه داری پاشو برو وسایل خراب خونه رو تمیز کن بیدارش کن بره وسایل بخره واسه خونه چرا بد عادتش میکنی واسه همه چی خودم میرم چیه اگه اینجوری کنی عادتش میشه

خدایا چرا هر چی صدات میکنم صدام بهت نمیرسه باهام قهری من که جز تو کسی رو ندارم اگه تو دستم رو نگیری توبهم توجه نکنی من به کجا پناه ببرم خدایا بیشتر از توانم امتحانم میکنی دیگه طاقتم تموم شده نمیکشم مگه نمیگن خدا یه دری رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه چرا همه درات به روم بسته است خدا جز تو پناهی ندارم پناهم باش دستم رو بگیر منو محکم تو بغلت بگیر خدایااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااا.😪😪😪😭😭😭😭😭😭😭