2777
2789

سلام امروز منو مادرمو دعوت کرده بودن مراسم برا ناهار .شکهر منم خیلی بد اخلاقه اگه مامانم همراهم نباشه نمیزاره برم اینو مادرم خیلی خوب میدونه منم از صب پاشدم آماده شدم که بریم زنگ زدم مامان کجایی بیام بریم میگه من اونحام بیا خونه ما به بابات بگو بیاره شوهر منم گفت بشین سر جات نمیخواد بری آخه اونکه شرایط منو میدونه چرا صبر نکرد باهم بریم همیشه اینطوری میکنه

😎😉😉😑😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تقصیر مادرت نیست شوهرت مقصره اونو درست کن جای اینکه به مادرت بی احترامی کنی

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
یعنی با این کارش مادر بودنش میره زیر سوال؟؟؟؟ خب مشکل از شوهر شماست عزیزم

اره همیشه اینجوری میکنه منو از همه جا جا میزاره آره خب اونم هست از دست این مامان شوهر کردم بخدا اونم اب بارون افتادم تو چکه آب

😎😉😉😑😑
تقصیر مادرت نیست شوهرت مقصره اونو درست کن جای اینکه به مادرت بی احترامی کنی

مادرم جلوی شوهرم خوردم کرده حسابم نزاشته که باهم بریم فامیل دوره مامانم هست من الان هلک هلک پاشم برم جی بگم

😎😉😉😑😑
خیلی کار خوبی کرده شمام شده دعوا کنی ولی پاشو برو نذار بهت زور بگن

دیگه خجالت میکشم از میزبان چون خونه اونا بود زنگ زدم میام که بریم گفت دیگه من اومدم

😎😉😉😑😑
دیگه خجالت میکشم از میزبان چون خونه اونا بود زنگ زدم میام که بریم گفت دیگه من اومدم

داری بهانه میاری

چون میترسی بری بگی میخوام برم

بیخشید اینقدر رک باهات حرف میزنم

میخوام به خودت بیای

ناشناس با رها https://harfeto.timefriend.net/17541736317138

مادرم جلوی شوهرم خوردم کرده حسابم نزاشته که باهم بریم فامیل دوره مامانم هست من الان هلک هلک پاشم برم ...

یه ذره عزت نفس داشته باش اعصابم خورد میشع میبینم این مردایی مثل شوهرت منقرض نشدن

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

مامانتم خسته شده از بس بادیگاردت شده

مامانم اصلا رعایت نمیکنه چه بادیگاردی آخه شوهرم میگه هر حا بری منظور مهمونیا  تنها نرو که زشته با خاهرت برو یا مادرت تنهایی بری که چی بشه ولی مامانم با اینکه میدونه ولی بد میکنه 

😎😉😉😑😑